Entrada anterior
29a Volta a Sa Dragonera, 2022
Entrada següent
Desenvolupament web UEP CONSULT

CDH de Val d’Aran by UTMB: 105km i +6200m

Aquest cap de setmana en Ramon i jo hem passat tres dies a Vielha, per participar novament a les curses Val d’Aran by UTMB.  És la quarta vegada que correm per la Vall d’Aran:

  • El 2019 vàrem participar a la cursa Naut Aran.
  • El 2020 havia de ser la primera edició de la Val d’Aran by UTMB i com que es va anul·lar pel Covid-19, nosaltres hi vàrem anar a entrenar.
  • El 2021 tots dos vàrem participar en la PDA 55k.
  • I enguany, 2022, en Ramon ha corregut la Sky 15k i jo la CDH 105k.

Hem compartit bona part de la nostra estada amb en Joan Mulet i en Miquel Amengual, uns cracks i molt bons companys de viatge.

Pel que fa a la cursa, tant en Ramon com jo estam molt contents amb el resultat. Ell perquè va completar el recorregut en menys temps del que havia previst i li va sobrar pràcticament mitja hora. I jo perquè també vaig aconseguir completar el recorregut, més d’una hora i mitja per sota del temps límit, tot i continuar mig lesionada.

La Val d’Aran no defrauda mai: els paisatges són espectaculars. I córrer per allà implica uns desnivells molt exigents, sovint amb terrenys força tècnics.

Aquí teniu algunes fotos que vaig fer durant la cursa, i d’altres en que ens varen fer a en Ramon i a mi en arribar a meta.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed