Entrada anterior
29a Volta a Sa Dragonera, 2022
Entrada següent
Desenvolupament web UEP CONSULT

CDH de Val d’Aran by UTMB: 105km i +6200m

Aquest cap de setmana en Ramon i jo hem passat tres dies a Vielha, per participar novament a les curses Val d’Aran by UTMB.  És la quarta vegada que correm per la Vall d’Aran:

  • El 2019 vàrem participar a la cursa Naut Aran.
  • El 2020 havia de ser la primera edició de la Val d’Aran by UTMB i com que es va anul·lar pel Covid-19, nosaltres hi vàrem anar a entrenar.
  • El 2021 tots dos vàrem participar en la PDA 55k.
  • I enguany, 2022, en Ramon ha corregut la Sky 15k i jo la CDH 105k.

Hem compartit bona part de la nostra estada amb en Joan Mulet i en Miquel Amengual, uns cracks i molt bons companys de viatge.

Pel que fa a la cursa, tant en Ramon com jo estam molt contents amb el resultat. Ell perquè va completar el recorregut en menys temps del que havia previst i li va sobrar pràcticament mitja hora. I jo perquè també vaig aconseguir completar el recorregut, més d’una hora i mitja per sota del temps límit, tot i continuar mig lesionada.

La Val d’Aran no defrauda mai: els paisatges són espectaculars. I córrer per allà implica uns desnivells molt exigents, sovint amb terrenys força tècnics.

Aquí teniu algunes fotos que vaig fer durant la cursa, i d’altres en que ens varen fer a en Ramon i a mi en arribar a meta.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

Menú