Entrada anterior
Ultra Els Bastions 2022
Entrada següent
CDH de Val d’Aran by UTMB: 105km i +6200m

29a Volta a Sa Dragonera, 2022

SUP

Fa dos anys vaig provar per primer cop el Paddle Surf gràcies a la meva germana Lisa i des d’aleshores tenia ganes de comprar-me’n un. L’estiu passat no va poder ser perquè la meva fractura d’húmer encara era massa fresca. Però enguany em vaig prometre que si acabava la cursa Els Bastions satisfactòriament, em compraria un. I el mateix dilluns, dos dies després d’haver aconseguit l’objectiu a Els Bastions, en Ramon me’n va reglar un.

Com que arrossego molèsties als abductors i abdominals, que no em deixen córrer molt per la muntanya, he estat fent moltes sortides en Paddle, durant tot el mes de juny, pràcticament dia sí i dia no. I no he sortit més per falta de temps i per no lesionar-me.

El cas és que animada per un amic,  em vaig apuntar a la 29 Volta a Sa Dragonera,  un esdeveniment multitudinari que finalment s’ha pogut celebrar aquest passat diumenge, amb unes condicions meteorològiques molt favorables. L’aventura m’ha encantant i l’any que ve, si tot va bé, repetiré. Vaig intentar anar bastant ràpid perquè no volia quedar l’última i a més volia aprofitar la bona mar i la tranquil·litat de les primeres hores del matí, que sempre se desbarata a mesura que avança el dia amb la presència d’embarcacions a motor. I vaig fer tot el recorregut, uns 13km, en poc menys de tres hores! No és fàcil i vaig acabar ben cansada 🙂

Elapsed Time Moving Time Distance Average Speed Max Speed Elevation Gain Calories Burned
02:51:35
hours
02:43:12
hours
13,97
km
5,13
km/h
40,38
km/h
51,00
meters
661
kcal

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed