Entrada anterior
Tramuntana Travessa en dos dies amb les companyes de Sa Milana

Trail 100 Andorra by UTMB® 2024

Andorra, Curses, Viatges

El passat cap de setmana en Ramon i jo vàrem participar a la Trail 100 Andorra by UTMB® 2024. El 2023 ja vàrem passar tant de gust a la cursa i al viatge en general, que enguany hem repetit i és possible que el 2025 hi tornem.

Els nostres amics Lara i Jordi, a qui vàrem conèixer l’any passat a l’Hotel Coma, també han repetit enguany i hem compartit moltes estones amb ells. I és que aquesta cursa té molts encants: el circuit és espectacular, l’organització també és molt bona i tot gira entorn al poble d’Ordino, molt còmode si t’allotges allà mateix. I si a més a més comparteixes l’experiència amb amics, la satisfacció és multiplica.

Enguany, com l’any passat, vàrem fer algunes excursions abans de les curses, per aclimatar i per aprofitar al màxim el viatge.

Dijous vàrem fer una ruta pels llacs de Tristaina i també vàrem pujar al Mirador Solar del mateix nom, situat en el pic de Peyreguils, a 2701m d’alçada. El vàrem tenir tot per a nosaltres i va ser una excursió espectacular.

Fotos de l’excursió pels llacs i mirador de Tristaina

Recorregut de l’excursió pels llacs i mirador de Tristaina

Elapsed Time Moving Time Distance Average Speed Max Speed Elevation Gain Calories Burned
04:49:49
hours
04:41:17
hours
9,72
km
28:56
min/km
5:53
min/km
766,00
meters
1.167
kcal

Divendres vàrem fer una altra excursió des del Coll d’Ordino a la base de Pic Casamanya. Aquesta ruta ja la coneixíem i no defrauda mai.

Fotos de l’excursió pel Casamanya

Recorregut de l’excursió pel Casamanya

Elapsed Time Moving Time Distance Average Speed Max Speed Elevation Gain Calories Burned
01:33:52
hours
01:21:11
hours
4,80
km
16:54
min/km
6:07
min/km
379,00
meters
385
kcal

Divendres horabaixa vàrem anar a recollir els dorsals amb els nostres companys de Sa Milana i vàrem aprofitar per fer una volta per Ordino, comentant l’aventura que ens esperava l’endemà.

Dissabte va ser el dia més important per a mi, el dia del gran cursa. Enguany volia millorar el temps de l’any passat i ho vaig aconseguir, tot i que no tant com m’havia proposat. I en bona part a costa de no fer fotos. Així que només en tenc una de la sortida. De la cursa diré que vaig passar tant de gust com l’any passat. A més vaig fer una amiga, na Vanesa Martínez Hansen, i espero coincidir amb ella novament els mes d’agost a Chamonix, ja que les dues prendrem la sortida de la distància reina a UTMB-Montblanc.

Recorregut de la cursa

Elapsed Time Moving Time Distance Average Speed Max Speed Elevation Gain Calories Burned
25:51:12
hours
25:51:10
hours
110,73
km
14:00
min/km
2:07
min/km
7.236,00
meters
8.005
kcal

Diumenge va ser el dia de la cursa den Ramon, que ho va fer tan bé com l’any passat.  I dilluns encara vàrem tenir temps d’anar a guaitar el Coll de Cabús, que s’ha fet molt famós darrerament a través de la sèrie documental Tor de TV3.

En resum: un altre viatge rodó que ens ha deixat amb molt bon gust de boca i amb les piles carregades per seguir endavant. Gràcies a tots els que heu pres part d’una forma o altre en aquest esdeveniment, allà mateix o des de la distància. Fins a la propera!

Comparteix

4 comentaris. Leave new

  • Qué bonita eres, Elena. Mil gracias por la mención, yo también tengo pendiente una crónica detallada, donde eres una gran parte. Abrazo inmenso desde Zaragoza.

    Respon
  • Quina enveja, de poder fer marxes com aquesta, Elena i Ramon. Enhorabona! Es veu que estau en forma. Més que jo, que ja no puc arribar dalt dels cims andins com voldria… Des de la selva nord-peruana de Moyobamba, una abraçada amazònica!

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed