Entrada anterior
Tramuntana Travessa 2019
Entrada següent
Una setmana a Chamonix per sisè any consecutiu

Entrenament per la Vall d’Aran: 44km, +2.920m

Aquest dissabte hem fet els últims quilòmetres de la Val d’Aran by UTMB. Concretament, el segment que va de Tredós fins a la meta, a Vielha. Ha estat una aventura de 44km, 2.920m de desnivell positiu i més de 17 hores de pura muntanya, on vàrem fer front a moltes dificultats: grimpades, neu, alguns camps a través… A més sovint havíem de mirar el track per orientar-nos, especialment quan es va fer de nit.

Donam les gràcies al director de la Val d’Aran by UTMB, Xavier Pocino, per totes les indicacions prèvies, i per l’aigua i ànims en el moment més necessari: sense la seva ajuda no ho haguéssim pogut fer.

Track a Strava: https://www.strava.com/activities/3718587401
Trakc a Wikiloc: https://ca.wikiloc.com/rutes-correr/tredos-vielha-52182735

Elapsed Time Moving Time Distance Average Speed Max Speed Elevation Gain
17:18:03
hours
09:07:27
hours
48,63
km
11:16
min/km
4:16
min/km
2.785,60
meters
Aquest dissabte hem fet els últims quilòmetres de la Val d'Aran by UTMB. Concretament, el segment que va de Tredós fins a la meta, a Vielha. Ha estat una aventura de 44km, 2.920m de desnivell positiu i més de 17 hores de pura muntanya, on vàrem fer front a moltes dificultats: grimpades, neu, alguns camps a través... A més sovint havíem de mirar el track per orientar-nos, especialment quan es va fer de nit. Donam les gràcies al director de la Val d'Aran by UTMB, Xavier Pocino, per totes les indicacions prèvies, i per l'aigua i ànims en el moment més necessari: sense la seva ajuda no ho haguéssim pogut fer. Track a Strava: https://www.strava.com/activities/3718587401 Trakc a Wikiloc: https://ca.wikiloc.com/rutes-correr/tredos-vielha-52182735

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

Menú