Entrada anterior
Tramuntana Travessa 2019
Entrada següent
Una setmana a Chamonix per sisè any consecutiu

Entrenament per la Vall d’Aran: 44km, +2.920m

Aquest dissabte hem fet els últims quilòmetres de la Val d’Aran by UTMB. Concretament, el segment que va de Tredós fins a la meta, a Vielha. Ha estat una aventura de 44km, 2.920m de desnivell positiu i més de 17 hores de pura muntanya, on vàrem fer front a moltes dificultats: grimpades, neu, alguns camps a través… A més sovint havíem de mirar el track per orientar-nos, especialment quan es va fer de nit.

Donam les gràcies al director de la Val d’Aran by UTMB, Xavier Pocino, per totes les indicacions prèvies, i per l’aigua i ànims en el moment més necessari: sense la seva ajuda no ho haguéssim pogut fer.

Track a Strava: https://www.strava.com/activities/3718587401
Trakc a Wikiloc: https://ca.wikiloc.com/rutes-correr/tredos-vielha-52182735

Elapsed Time Moving Time Distance Average Speed Max Speed Elevation Gain
17:18:03
hours
09:07:27
hours
48,63
km
11:16
min/km
4:16
min/km
2.785,60
meters
Aquest dissabte hem fet els últims quilòmetres de la Val d'Aran by UTMB. Concretament, el segment que va de Tredós fins a la meta, a Vielha. Ha estat una aventura de 44km, 2.920m de desnivell positiu i més de 17 hores de pura muntanya, on vàrem fer front a moltes dificultats: grimpades, neu, alguns camps a través... A més sovint havíem de mirar el track per orientar-nos, especialment quan es va fer de nit. Donam les gràcies al director de la Val d'Aran by UTMB, Xavier Pocino, per totes les indicacions prèvies, i per l'aigua i ànims en el moment més necessari: sense la seva ajuda no ho haguéssim pogut fer. Track a Strava: https://www.strava.com/activities/3718587401 Trakc a Wikiloc: https://ca.wikiloc.com/rutes-correr/tredos-vielha-52182735

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed