Entrada anterior
“Desafío FAS”, del mar de Sóller al cel del Puig Major
Entrada següent
Ultra Trail del Mont Blanc 2021: 41 hores i 11 minuts “non stop”

PDA Val d’Aran By UTMB

En Ramon i jo vàrem participar a la primera edició de la Val d’Aran By UTMB, en la distància curta, PDA. Un projecte molt ambiciós del nostre amic Javier Pocino que va resultar tot un èxit, malgrat les dificultats i contratemps que l’organització va haver de fer front, pel Covid i altres temes.

Com sol passar, el millor varen ser les estones compartides amb els amics. No tenim moltes fotos perquè va ser un viatge molt curt de menys de 48h i anàvem de cara a la “feina” 🙂

Elapsed Time Moving Time Distance Average Speed Max Speed Elevation Gain
10:53:33
hours
09:56:22
hours
59,03
km
10:06
min/km
2:29
min/km
3.028,30
meters
https://www.elenavera.com/2021/07/06/pda-val-daran-by-utmb/ En Ramon i jo vàrem participar a la primera edició de la Val d’Aran By UTMB, en la distància curta, PDA. Un projecte molt ambiciós del nostre amic Javier Pocino que va resultar tot un èxit, malgrat les dificultats i contratemps que l’organització va haver de fer front, pel Covid i altres temes. Com sol passar, el millor varen ser les estones compartides amb els amics. No tenim moltes fotos perquè va ser un viatge molt curt de menys de 48h i anàvem de cara a la “feina” 🙂

Comparteix

2 comentaris. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed