Entrada anterior
CDH de Val d’Aran by UTMB: 105km i +6200m
Entrada següent
TDS – UTMB® 2022

Desenvolupament web UEP CONSULT

Feina

Fa uns dies vàrem publicar la nova web de UEP CONSULT, empresa familiar encapçalada pel consultor turístic Juan Antonio Amengual, que ofereix serveis d’immobiliària hotelera, assessoria turística, assessoria jurídica i assessoria mediambiental. El projecte web ha estat dirigit per Maria Amengual Serra i també hi ha intervingut l’advocada María Dolores Serra Vara.

La nostra empresa MallorcaWeb i UEP Consult col·laboren i tenen clients en comú des de fa més de deu anys. En Juan Antonio comparteix amb nosaltres la passió per la feina ben feta i també l’afició als esports de resistència. Completar la Marnaton de Formentera, 8 km natació en aigües obertes el passat mes de maig, és un dels seus grans reptes assolits recentment. I el seu historial d’IronMans i triatlons és admirable.

L’adreça de la web és: https://www.uepconsult.com i esper que us agradi tant como ens agrada a nosaltres i a ells 🙂

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed