Entrada anterior
Entrenament llarg 5a setmana UMSDT 2013: Andratx -> Deià
Entrada següent
Entrenament llarg 7a setmana UMSDT 2013: Volta a Andratx

Entrenament de recuperació 6a setmana UMSDT 2013: Sa Coma, La Trapa, Sant Elm, Pas Vermell, Port d'Andratx i tornar

Entrenaments, UMSDT

Seguim amb el pla per a l'Ultra Mallorca Serra de Tramuntana. Aquesta setmana ens tocava recuperar-nos del súper llarg recorregut Andratx->Deià i al final hem fet dues sortides de muntanya bastant intenses. Esperem no haver fet massa!

Dijous, vàrem rodar unes 3 hores amb el Comando Andratx, recorrent uns 17 km entre Andratx i la zona de Cala Llamp. En Pau em va mostrar un camí molt interessant que pràcticament connecta la casa de la meva mare amb la Talaia de Cala Llamp. Un dia d'aquests hi portaré les meves germanes i nebots.

D'altra banda, avui, en Ramon i jo hem fet una ruta circular d'uns 33 km en 5 hores i 7 minuts. Hem sortit des de Sa Coma i hem passat per la Trapa, Sant Elm, Pas Vermell i el Port d'Andratx, acabant al mateix punt de partida. Ens ha fet un dia bastant fred però preciós. El trajecte que hem seguit es pot veure a Endomondo.

A la zona d'Es Campàs

Baixant cap a la Trapa

Cap a Sant Elm

Pas Vermell

Per la zona de Cala d'Egos

Al Port d'Andratx, tornant cap a casa

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed