Entrada anterior
Entrenament de recuperació 6a setmana UMSDT 2013: Sa Coma, La Trapa, Sant Elm, Pas Vermell, Port d'Andratx i tornar
Entrada següent
Entrenaments de recuperació 8a setmana UMSDT 2013: Sa Grua

Entrenament llarg 7a setmana UMSDT 2013: Volta a Andratx

Entrenaments, UMSDT

Ahir vàrem fer l'entrenament llarg previst per a la 7a setmana del pla per a l'Ultra Mallorca Serra de Tramuntana: la Volta a Andratx, organitzada per en Pau. La sortida, que va comptar amb la participació de vint persones, en general va anar molt bé. Només hi va haver un contratemps: la caiguda de n'Isabela quan ens dirigíem cap a la Trapa. La pobre es va donar un bon cop al genoll així que n'Aina i jo la vàrem a acompanyar enrere fins al Coll de sa Gramola on un taxi la va recollir. Avui només li fa mal al pujar i baixar escales, així que sortosament sembla que no serà res important.

Després de l'incident, n'Aina i jo vàrem agafar una drecera, passant per la Coma Freda, camí camí de Son Avidala, s'Arracó, barri de Can Tió… i vàrem poder atrapar el grup just abans del Pass Vermell i finalitzar la volta amb ells. A la web de Garmin, podeu veure el recorregut que varem seguir. En total vàrem rodar durant unes 8 hores, recorrent 43.60 km amb 1.445 m de desnivell positiu.

Ara ens toca una setmana de recuperació i preparació per al que serà el recorregut més llarg i dur del pla: Andratx-Sóller (63.5km / 2.720+ / ± 13:30 hores).

El grup de participants

En Pau, donant instruccions, just abans de la sortida

Punt on n'Aina i jo ens vàrem retrobar amb el grup, després de la caiguda de n'Isabela.

A la torre del Cap Andritxol

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed