Entrada anterior
Entrenament de recuperació 6a setmana UMSDT 2013: Sa Coma, La Trapa, Sant Elm, Pas Vermell, Port d'Andratx i tornar
Entrada següent
Entrenaments de recuperació 8a setmana UMSDT 2013: Sa Grua

Entrenament llarg 7a setmana UMSDT 2013: Volta a Andratx

,

Ahir vàrem fer l'entrenament llarg previst per a la 7a setmana del pla per a l'Ultra Mallorca Serra de Tramuntana: la Volta a Andratx, organitzada per en Pau. La sortida, que va comptar amb la participació de vint persones, en general va anar molt bé. Només hi va haver un contratemps: la caiguda de n'Isabela quan ens dirigíem cap a la Trapa. La pobre es va donar un bon cop al genoll així que n'Aina i jo la vàrem a acompanyar enrere fins al Coll de sa Gramola on un taxi la va recollir. Avui només li fa mal al pujar i baixar escales, així que sortosament sembla que no serà res important.

Després de l'incident, n'Aina i jo vàrem agafar una drecera, passant per la Coma Freda, camí camí de Son Avidala, s'Arracó, barri de Can Tió… i vàrem poder atrapar el grup just abans del Pass Vermell i finalitzar la volta amb ells. A la web de Garmin, podeu veure el recorregut que varem seguir. En total vàrem rodar durant unes 8 hores, recorrent 43.60 km amb 1.445 m de desnivell positiu.

Ara ens toca una setmana de recuperació i preparació per al que serà el recorregut més llarg i dur del pla: Andratx-Sóller (63.5km / 2.720+ / ± 13:30 hores).

El grup de participants

En Pau, donant instruccions, just abans de la sortida

Punt on n'Aina i jo ens vàrem retrobar amb el grup, després de la caiguda de n'Isabela.

A la torre del Cap Andritxol

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

Menú