Entrada anterior
Avui fa un any que em vaig fracturar l’húmer en tres parts
Entrada següent
Ultra Els Bastions 2022

Desenvolupament de la botiga online de la Cooperativa Agrícola Andraitx

Feina

El dia 1 de març, coincidint amb la celebració del dia de les Illes Balears, la Cooperativa Agrícola Andraitx , una entitat amb més de 60 anys d’història, va presentar la seva nova botiga online. Es tracta d’un projecte de comerç electrònic que hem desenvolupat en un temps rècord i amb un resultat molt satisfactori, gràcies a la participació activa dels membres de la Cooperativa.

Amb la botiga online, la Cooperativa vol facilitar a tots els veïns del municipi d’Andratx la compra, amb lliurament a domicili, de fruites, verdures i altres productes d’alimentació, tot potenciant els agricultors i donant visibilitat al producte local.  La web també servirà al personal de la Cooperativa com una eina de gestió de comandes online i com a punt de partida de futures iniciatives a la xarxa.

Aprofitam per donar les gràcies a José Luis Vegas i a tots els membres de la Cooperativa Andratx per haver confiat en nosaltres i per la seva implicació en el projecte.

L’adreça de la web és: https://www.coopandraitx.es

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed