Entrada anterior
Tramuntana Travessa 2021 – TTCMM 120k
Entrada següent
Avui fa un any que em vaig fracturar l’húmer en tres parts

Desenvolupament web Mis Viajes en Bici, by Aina Supersix

La meva amiga Aina Martínez-Antienza acaba de llançar el blog Mis Viajes en Bici, by Aina Supersix, on comparteix les seves experiències durant els llargs viatges que realitza pedalant sobre dues rodes, lleugera d’equipatge i amb total llibertat.

www.misviajesenbici.com

La web comença amb El Camino del Norte en 21 etapes, continua amb Portugal de norte a sur en 26 etapes, i creixerà a mesura que Aina vagi completant les seves aventures. És un projecte web inspirador que hem desenvolupat molt gustosament gràcies a la confiança que Aina ha depositat en nosaltres. Just avui ella parteix cap a Canàries per iniciar el seu tercer periple en bicicleta. I hem pensat que és un bon moment per presentar aquest treball engrescador que pretén contagiar la il·lusió per aquest tipus de viatges.

Comparteix

1 comentari. Leave new

  • Muchas gracias por esta bonita presentación y por toda la dedicación que has puesto en este proyecto. Espero que todo el mundo disfrute al leer mis aventuras tanto como yo al vivirlas y contarlas.

    ¡Vivamos la vida como se merece!

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

Menú