Entrada anterior
Tramuntana Travessa 2021 – TTCMM 120k
Entrada següent
Avui fa un any que em vaig fracturar l’húmer en tres parts

Desenvolupament web Mis Viajes en Bici, by Aina Supersix

Feina

La meva amiga Aina Martínez-Antienza acaba de llançar el blog Mis Viajes en Bici, by Aina Supersix, on comparteix les seves experiències durant els llargs viatges que realitza pedalant sobre dues rodes, lleugera d’equipatge i amb total llibertat.

www.misviajesenbici.com

La web comença amb El Camino del Norte en 21 etapes, continua amb Portugal de norte a sur en 26 etapes, i creixerà a mesura que Aina vagi completant les seves aventures. És un projecte web inspirador que hem desenvolupat molt gustosament gràcies a la confiança que Aina ha depositat en nosaltres. Just avui ella parteix cap a Canàries per iniciar el seu tercer periple en bicicleta. I hem pensat que és un bon moment per presentar aquest treball engrescador que pretén contagiar la il·lusió per aquest tipus de viatges.

Comparteix

1 comentari. Leave new

  • Muchas gracias por esta bonita presentación y por toda la dedicación que has puesto en este proyecto. Espero que todo el mundo disfrute al leer mis aventuras tanto como yo al vivirlas y contarlas.

    ¡Vivamos la vida como se merece!

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed