Entrada anterior
Entrenaments de recuperació 10a setmana UMSDT 2013
Entrada següent
Entrenaments 12a setmana UMSDT 2013: Nocturn Andratx-Port des Canonge i Galilea en bici

Entrenament 11a setmana UMSDT 2013: Valldemossa -> Pollença

,

Queden només tres setmanes per a l'UTSDT i ja quasi hem completat el pla d'entrenament que ens marcàrem fa uns mesos. Dijous vàrem fer Valldemossa->Pollença, recorrent 64,22 km en 13 hores i 52 minuts, segons el track de n'Aina.

Quan baixàvem cap a Deià, vàrem tenir la sort de trobar-nos amb el solleric Tòfol Castanyer, un dels millors corredors de muntanya del món. Si tot va bé, el tornarem a veure el dia 20 d'abril i compartirem amb ell la sortida de l'Ultra.

En Joaquín ens va acompanyar fins als Cingles de Son Rullan i allà va fer mitja volta perquè tenia compromisos familiars. N'Olatz, que es recupera d'una llarga lesió, va continuar fins a Lluc i allà la va recollir en César, qui a més a més ens va obsequiar amb un multi-vitamínic avituallament de plàtans, pomes, taronges… N'Aina va continuar amb nosaltres fins a Pollença, com estava previst, i allà ens va recollir en Manolo, el seu home, a qui estam molt agraïts, i no tan sols pel súper còmode trasllat, sinó també per les cerveses i isotònics fresquets que ens va portar: UN DEU!

L'entrenament va anar molt bé i tots vàrem gaudir del dia, però en Ramon i jo vàrem patir un poc de mal de cap, possiblement degut a la sobtada calorada. En Ramon, a l'anterior sortida, va perdre la seva gorra blanca habitual i en duia una que no li va tan bé. Avui ja ens trobàvem bastant recuperats i com que el lloc on pensàvem que l'havíem perdut, el camí cap a Sa Grua, és poc transitat, hem sortit a veure si la trobàvem. Hem anat en bici fins a la finca Galatzó i després hem anat a peu en direcció a Sa Grua. I hem estat de sort: allà hi era encara, en perfectes condicions! De camí cap a la finca Galatzó ens hem trobat amb en Vicenç i un amic que venien molt contents de fer una quilometrada.

El pròxim llarg entrenament previst és Andratx-Port des Canonge nocturn. Serà un com un assaig general en el qual intentarem simular exactament el que farem el dia de la cursa en els trams Andratx->Estellencs i Estellencs->Port des Canonge.

La sortida, des de Valldemossa.

Baixant pels Cingles de Son Rullan.

Arribant a Deià.

Pujant pel Barranc de Biniaraix.

Al Coll de l'Ofre.

Al Massanella, amb restes de neu.

Al Coll des Prat

A Lluc, amb en César.

A Pollença.

Súper avituallament d'en Manolo a Pollença.

Avui, a la recerca de la gorra perduda a Sa Grua.

Gorra recuperada intacta.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

Menú