Entrada anterior
Entrenaments de recuperació 10a setmana UMSDT 2013
Entrada següent
Entrenaments 12a setmana UMSDT 2013: Nocturn Andratx-Port des Canonge i Galilea en bici

Entrenament 11a setmana UMSDT 2013: Valldemossa -> Pollença

Entrenaments, UMSDT

Queden només tres setmanes per a l'UTSDT i ja quasi hem completat el pla d'entrenament que ens marcàrem fa uns mesos. Dijous vàrem fer Valldemossa->Pollença, recorrent 64,22 km en 13 hores i 52 minuts, segons el track de n'Aina.

Quan baixàvem cap a Deià, vàrem tenir la sort de trobar-nos amb el solleric Tòfol Castanyer, un dels millors corredors de muntanya del món. Si tot va bé, el tornarem a veure el dia 20 d'abril i compartirem amb ell la sortida de l'Ultra.

En Joaquín ens va acompanyar fins als Cingles de Son Rullan i allà va fer mitja volta perquè tenia compromisos familiars. N'Olatz, que es recupera d'una llarga lesió, va continuar fins a Lluc i allà la va recollir en César, qui a més a més ens va obsequiar amb un multi-vitamínic avituallament de plàtans, pomes, taronges… N'Aina va continuar amb nosaltres fins a Pollença, com estava previst, i allà ens va recollir en Manolo, el seu home, a qui estam molt agraïts, i no tan sols pel súper còmode trasllat, sinó també per les cerveses i isotònics fresquets que ens va portar: UN DEU!

L'entrenament va anar molt bé i tots vàrem gaudir del dia, però en Ramon i jo vàrem patir un poc de mal de cap, possiblement degut a la sobtada calorada. En Ramon, a l'anterior sortida, va perdre la seva gorra blanca habitual i en duia una que no li va tan bé. Avui ja ens trobàvem bastant recuperats i com que el lloc on pensàvem que l'havíem perdut, el camí cap a Sa Grua, és poc transitat, hem sortit a veure si la trobàvem. Hem anat en bici fins a la finca Galatzó i després hem anat a peu en direcció a Sa Grua. I hem estat de sort: allà hi era encara, en perfectes condicions! De camí cap a la finca Galatzó ens hem trobat amb en Vicenç i un amic que venien molt contents de fer una quilometrada.

El pròxim llarg entrenament previst és Andratx-Port des Canonge nocturn. Serà un com un assaig general en el qual intentarem simular exactament el que farem el dia de la cursa en els trams Andratx->Estellencs i Estellencs->Port des Canonge.

La sortida, des de Valldemossa.

Baixant pels Cingles de Son Rullan.

Arribant a Deià.

Pujant pel Barranc de Biniaraix.

Al Coll de l'Ofre.

Al Massanella, amb restes de neu.

Al Coll des Prat

A Lluc, amb en César.

A Pollença.

Súper avituallament d'en Manolo a Pollença.

Avui, a la recerca de la gorra perduda a Sa Grua.

Gorra recuperada intacta.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed