Entrada anterior
Entrenaments de recuperació 8a setmana UMSDT 2013: Sa Grua
Entrada següent
Entrenaments de recuperació 10a setmana UMSDT 2013

Entrenament super-llarg 9a setmana UMSDT 2013: Andratx -> Soller

,

Ahir vàrem fer l'entrenament més dur del Pla per a l'Ultra-Trail Serra de Tramuntana: anar d'Andratx a Sóller. No dúiem cap GPS i no sabem exactament les distàncies i desnivells del circuit, però segons la informació que ofereix la web de l'organització, són uns 63,5km de distància i 2.720m de desnivell positiu.

Ens va acompanyar n'Aina però malauradament es va trobar malament degut a un virus i va haver d'abandonar poc després d'Estellencs. He parlat amb ella avui i es troba al llit amb febre. Aina és una “iron woman” i confiam que ben aviat estigui recuperada.

La sortida va ser molt dura, duríssima. Vàrem començar a les 6:30 h i vàrem tardar 14:21 h en completar el recorregut, arribant quasi a les 21:00 h, ben de nit. Va fer molt de vent i no va ser un dia agradable.

Sorprenentment, el genoll d'en Ramon, que li havia estat donant guerra des de feia una setmana, es va comportar i el va deixar fer. Jo, en canvi, vaig sentir molèsties al tibial anterior de la cama dreta i al genoll de la cama esquerra. La lesió al tibial és nova i confio que es resolgui descansant uns dies. El dolor al genoll apareix sempre després de fer molts km i molt desnivell. Començaré a prendre les pastilles Traumeel, que a en Ramon sembla que li han anat molt bé 😉

Baixant pels Cingles de Son Rullan.

En Ramon, molt content d'haver arribat a Sóller.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

Menú