Entrada anterior
Entrenaments de recuperació 8a setmana UMSDT 2013: Sa Grua
Entrada següent
Entrenaments de recuperació 10a setmana UMSDT 2013

Entrenament super-llarg 9a setmana UMSDT 2013: Andratx -> Soller

Entrenaments, UMSDT

Ahir vàrem fer l'entrenament més dur del Pla per a l'Ultra-Trail Serra de Tramuntana: anar d'Andratx a Sóller. No dúiem cap GPS i no sabem exactament les distàncies i desnivells del circuit, però segons la informació que ofereix la web de l'organització, són uns 63,5km de distància i 2.720m de desnivell positiu.

Ens va acompanyar n'Aina però malauradament es va trobar malament degut a un virus i va haver d'abandonar poc després d'Estellencs. He parlat amb ella avui i es troba al llit amb febre. Aina és una “iron woman” i confiam que ben aviat estigui recuperada.

La sortida va ser molt dura, duríssima. Vàrem començar a les 6:30 h i vàrem tardar 14:21 h en completar el recorregut, arribant quasi a les 21:00 h, ben de nit. Va fer molt de vent i no va ser un dia agradable.

Sorprenentment, el genoll d'en Ramon, que li havia estat donant guerra des de feia una setmana, es va comportar i el va deixar fer. Jo, en canvi, vaig sentir molèsties al tibial anterior de la cama dreta i al genoll de la cama esquerra. La lesió al tibial és nova i confio que es resolgui descansant uns dies. El dolor al genoll apareix sempre després de fer molts km i molt desnivell. Començaré a prendre les pastilles Traumeel, que a en Ramon sembla que li han anat molt bé 😉

Baixant pels Cingles de Son Rullan.

En Ramon, molt content d'haver arribat a Sóller.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed