Entrada anterior
Entrenament llarg 2a setmana UMSDT 2013: Estellencs-Port des Canonge i tornar
Entrada següent
Entrenaments de recuperació 4a setmana UMSDT 2013: Valldemossa-Deià i tornar i excursió per la Finca Galatzó

Entrenament llarg 3a setmana UMSDT 2013: d'Andratx a Valldemossa

Entrenaments, UMSDT

Seguint fidelment el pla d'entrenament per a l'UMSDT, aquesta setmana hem fet Andratx-Valldemossa, recorrent un total de 45 km, amb un desnivell positiu de quasi 2.000 metres. Ens ha acompanyat na Mariantònia fins a Estellencs, on l'ha recollit en Pau. Després en Ramon i jo hem continuat el recorregut sols, arribant al destí exactament en 9 h, tal com estava previst.

Ens ho hem pres amb molta calma i hem acabat amb ganes de més i sense lesionar-nos. La ruta que hem seguit es pot consultar en aquesta pàgina de GPSIES. Coincideix exactament amb la primera part del track oficial de l'UMSDT 2012, amb una petita variant: en arribar a la finca privada de Sa Cova / Can Sales, en comptes de travessar tota la finca, seguim un nou camí que ha obert el propietari que va fins a la Cala de s'Hort de Sa Cova i enllaça amb la pujada cap a Valldemossa. No sabem si l'UMSDT 2013 passarà ben bé per aquí, és possible que sí.

Ara ens toquen uns 10 o 15 dies de recuperació activa, fent entrenaments un poc més curts, i si tot va bé el pròxim llarg recorregut serà Andratx -> Deià, a mitjan febrer.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed