Entrada anterior
Trail nocturn d'Andratx a Estellencs, passant per s'Esclop
Entrada següent
Entrenament llarg 3a setmana UMSDT 2013: d'Andratx a Valldemossa

Entrenament llarg 2a setmana UMSDT 2013: Estellencs-Port des Canonge i tornar

Entrenaments, UMSDT

Aquest dissabte hem complert amb èxit l'entrenament llarg que havíem programat per a la 2a setmana del pla per a l'Ultra Mallorca Serra de Tramuntana. Hem fet Estellencs-Port des Canonge i tornar (34,6km / 1.080+). Hem tardat un poc menys del que havia calculat: 5 hores i 45 minuts, enlloc de 6 hores. I això que la part final l'hem fet caminant perquè la meva esquena ja deia PROOOOU! Podeu verure el track que ha penjant n'Aina a la web de Garmin.

Els tres, en Ramon, n'Aina i jo, hem acabat molt contents i esperant estar ben recuperats per al proper llarg recorregut previst, que serà Andratx-Valldemossa (45.4km / 1.927+ / ± 9 h). N'Olatz avui no ens ha pogut acompanyar per unes molèsties al tibial posterior, però confiem que ja estigui recuperada per a la sortida llarga de la setmana que ve.

De moment pareix que podem seguir apuntant cap al nostre esbojarrat objectiu. Però tant en Ramon com jo, amb les lesions que arrosseguem, som conscients que en qualsevol moment podem petar i hem d'anar amb molt de compte.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed