Entrada anterior
Pla d’entrenament per a l’Ultra-Trail Serra de Tramuntana
Entrada següent
Entrenament llarg 2a setmana UMSDT 2013: Estellencs-Port des Canonge i tornar

Trail nocturn d'Andratx a Estellencs, passant per s'Esclop

Divendres passat vàrem iniciar el pla d'entrenament per a l'Ultra Mallorca Serra de Tramuntana amb una sortida del Comando Andratx, fent el primer tram de la cursa. Ens vàrem divertir molt i ens vàrem quedar amb ganes de més.

Ahir al vespre, n'Olatz, n'Aina, en Ramon i jo vàrem repetir el recorregut, però de nit (com ho haurem de fer a la cursa) i allargant la distància uns pocs quilòmetres, fins arribar ben bé al poble d'Estellencs. La part més alta del recorregut té trams difícils, de roca, on el camí no és gens visible a terra i cal orientar-se per les fites. Malgrat tot, vàrem completar l'entrenament sense problemes. Ens ho vàrem prendre amb molta calma i tot i així vàrem aconseguir arribar al que seria el primer control de l'Ultra dins del temps límit: en Ramon i jo justets, i n'Olatz i n'Aina sobrades. L'experiència va ser molt positiva per als quatre: ara ja sabem que s'hi pot arribar a aquest primer control sense presses.

Aquí teniu dues fotos que ens vàrem fer en arribar a s'Esclop, al punt més alt del circuit, amb el Port d'Andratx al fons, tot i que pràcticament no es veu. I a la web de Garmin podeu veure els detalls del track que ha penjat n'Aina: mapa, perfil, distància, temps, ritme, desnivell, etc.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed