Entrada anterior
Resum ràpid del que he après al curs sobre Interfícies d'Usuari a Coursera.
Entrada següent
Pla d’entrenament per a l’Ultra-Trail Serra de Tramuntana

Primera sortida muntanyenca, post pinçament lumbar

Aprofitant el bon temps i que els pares de n’Olatz han vengut de Bilbao a passar uns dies amb ella, avui el “Comando Andratx” hem anat d’excursió suau. Ha estat la primera sortida muntanyenca un poc llarga que faig des què vaig patir un fort pinçament lumbar, el passat 20 de novembre i, tot i que encara no estic bé del tot, m’ha anat bastant bé. Els pares de n’Olatz i el fill d’en Pau, de només sis anys, també han pogut completar les prop de quatre hores d’excursió sense problema. Els tres estan ben entrenats.

Hem fet Coll de sa Gramola, Mirador del Cap Fabioler, La Trapa i Sant Elm, amb l’illa de sa Dragonera com a teló de fons. En total uns tretze i busques quilòmetres: per a mi no està gens malament com a punt de partida 🙂

 

 

 

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed