Entrada anterior
Trail Menorca Camí de Cavalls Costa Sud 2012
Entrada següent
M'ha picat un peix aranya!

Que me'n vaig a s'Esclop!

Per a en Ramon i a mi, s'Esclop és LA MUNTANYA. La veiem cada dia. “Que me'n vaig a s'Esclooooop” és un crit que repetim tot sovint quan tenim ganes de sortir a entrenar.

Però avui hem quedat ben tips de s'Esclop! Com a mínim per a unes setmanes. Sobrevalorant les nostres condicions físiques, hem fet Sa Coma -> s'Esclop -> Estellencs -> s'Esclop -> Sa Coma. Mirant mapes, calculam que han estat uns 36 quilòmetres de recorregut i uns 1.700 metres de desnivell positiu. El que sabem del cert és que han estat 8 hores d'esforç i hem quedat baldats.

Ens ha acompanyat n'Olatz, que està fortíssima, i diria que no li ha costat ni la meitat que a nosaltres. Quina màquina!

Anar de Sa Coma a Estellencs, amb ritme suau i les piles carregades, ha estat relativament fàcil. El que ha resultat duríssim ha estat tornar d'Estellencs a Sa Coma!!! Es nota que fa temps que no anam a entrenar amb en Pau, el nostre súper entrenador i cap del “Comando Andratx”. Tots esperam que aviat torni a programar les seves gran sortides i voltes andritxoles!

Després d'haver fet la Trail Mallorca Serra de Tramuntana, ens fa moltes ganes provar l'Ultra Mallorca Serra de Tramuntana. Som conscients que ens faran falta molts entrenaments per aconseguir-ho. Per això començam prest i si tot va bé aviat continuarem amb els reconeixements del terreny.

Ramon i Olatz tornant cap a s'Esclop

Ramon i Elena tornant cap a s'Esclop

Ramon i Olatz cap a Sa Coma

Ramon i Olatz cap a Sa Coma

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed