Entrada anterior
Entrenament per a la Trail Sud-Camí de Cavalls de Menorca
Entrada següent
Que me'n vaig a s'Esclop!

Trail Menorca Camí de Cavalls Costa Sud 2012

Trail Menorca Camí de Cavalls Costa Sud

Abans d’explicar com ens ha anat la Trail Menorca Camí de Cavalls Costa Sud, vull dedicar unes paraules a un bon amic que acaba de perdre una persona importantíssima per a ell: ànims, Carles, la teva mare es devia sentir molt orgullosa i afortunada de tenir un fill com tu al seu costat. Ramon i jo t’acompanyam en el sentiment i pots comptar amb nosaltres per al que vulguis.

Apart d’aquesta desgràcia, el cap de setmana ha estat perfecte, tant la Trail i com tot el viatge a Menorca en general. Hem tingut molta sort en tots els aspectes i hem aconseguit el nostre objectiu sense cap dificultat, gaudint en tot moment de la cursa. Fèiem comptes de tardar unes 18 hores en recórrer els 91 km, i al final ho hem fet en 15 hores i 41 minuts. A més a més no hem patit cap lesió ni molèstia física important, tan sols jo una petita reacció cutània als peus i la part baixa de les cames, possiblement causada per la mescla de pols i suor; res important, no ho vaig notar fins poc abans de la meta, i ja ha desaparegut. Això sí, per a la pròxima vegada ja sé que em convé aturar i netejar-me les cames a mig camí per evitar aquestes vermellors.

Després de l’entrenament que havíem fet feia dues setmanes amb n’Olatz, sabíem que la cursa seria dura per a nosaltres així que des de principi a fi vàrem anar molt tranquils, prenent fotos, trotant només quan resultava molt fàcil i caminant la resta del temps. Hem begut i menjat suficientment durant tot el recorregut, i hem segut entre 5 i 10 minuts a cada avituallament.

Ens vàrem allotjar a l’Hotel Balear de Ciutadella, i n’Olatz i César ens varen acompanyar a la sortida a Maó. Ella està molt més ben preparada que nosaltres i li vàrem dir que no ens esperés i seguís el seu ritme, i finalment va fer un temps de 13 hores i poc. En César, que no hi participava, la va anar a trobar a tots els avituallaments.

El recorregut, l’organització, el tracte rebut pels voluntaris i amics, tot ha estat excel·lent. Vàrem tenir la sort de coincidir amb súper Tintín (en Rafa Medina) i la seva dona Asun, vàries vegades durant el tram final de la cursa. Ell és dels pocs que ha aconseguit completar la volta a Menorca sencera. Gràcies al fet que a la meta l’esperaven molts dels seus amics, nosaltres en arribar també vàrem trobar molt bon ambient, fet que ens va sorprendre molt gratament. Aprofit per donar les gràcies a na Carme i en Roman, na Teresa i en Ramon, en Samu… per totes les seves atencions a l’arribada. I al fotògraf que ens va fer aquesta foto tan xula!!!

Arribada a la meta

Per si fos poc, l’endemà, a la cerimònia de lliurament de premis, després d’un súper buffet lliure a l’Hotel Viva Menorca gratis per a tots els corredors, em van cridar per recollir un trofeu, per haver assolit la tercera posició en la categoria de dones veteranes. No té cap mèrit ja que érem poquíssimes de la meva edat, ha, ha! N’Olatz, va aconseguir el segon premi de la categoria Sènior femení, i aquest premi sí que és merescut: enhorabona campiona! I si no s’hagués perdut encara hagués fet molt millor temps. Els resultats es poden consultar en format PDF a Elitechip.

Finalment vull felicitar i donar les gràcies a tots els participants, organitzadors, acompanyants, fotògrafs, públic… GRÀCIES A TOTS per fer possible aquest gran esdeveniment que sens dubte anirà a més. I gràcies al nostre entrenador, en Pau Verd, líder del “Comando Andratx”. Si tot va bé, ens veurem tots l’any que ve a la Costa Nord!

He penjant les fotos que vàrem fer durant la cursa, i alguna més feta per en César, en Ramon Mulet i els fotògrafs de l’organització, a l’àlbum Trail Menorca Camí de Cavalls Costa Sud 2012

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed