Entrada anterior
Material que faré servir a la Trail Mallorca Serra de Tramuntana
Entrada següent
Entrenament per a la Trail Sud-Camí de Cavalls de Menorca

Trail Menorca Sud, sí o no? Entrenament previ a Mallorca.

La setmana passada vàrem participar a la Trail Mallorca Serra de Tramunana, superant les nostres espectatives i sense patir gaire. El recorregut era de 65 km amb un desnivell positiu de 2.400 m. En Ramon va fer un temps de 11:56 i jo 11:02. Ens va agradar tant l'experiència que ens estam plantejant apuntar-nos a la Trail de Menorca, Costa Sud. La prova forma part d'un conjunt de curses que tendran lloc durant un cap de setmana de maig i que van des de la Volta sencera a l'Illa, fins a trekkings de quaranta i pico quilòmetres.

La prova que a nosaltres ens atrau té una distància de 91 km i un desnivell positiu de 1.124 m. Això suposa 26 km més dels que vàrem fer a la Serra, però amb menys desnivell.

Per familiaritzar-nos amb el tipus de terreny que ens trobaríem a la prova, ahir vàrem anar a entrenar per la costa sud de Mallorca. Vàrem aparcar el cotxe amb begudes i menjar al Cap de ses Salines i des d'aquí vàrem fer dos circuits. El primer fins a Cala s'Almunia i tornar i el segon fins a la Colònia de Sant Jordi i tornar. En total 40 km.

Ja coneixíem molt bé el circuit perquè fa uns anys el vàrem recórrer en etapes, realitzant dos reportatges per a MallorcaWeb: De s'Almunia al Cap de ses Salines i
Del Cap de Ses Salines a la Colònia. ES PRECIÓS. Molt recomanable, especialment per a aquells que tenguin pensat participar a la Trail de Menorca. El track es pot descarregar de Wikiloc.

Tot i que no hi hagi grans desnivells, l'entrenament no ha estat fàcil i més tenint en compte el cansament que arrossegam. Al primer tram hi ha alguns llocs on cal escalar un poquet, res difícil. I al segon, la principal dificultat són les platges i les zones d'arena.

El dia estava un poc ennuvolat i bufava un vent suau, així que no hem patit molta calor. A Menorca les condicions atmosfèriques poden ser molt més dures quant a calor i vent, això si no plou.

Conclusió… encara on ens hi hem decidit.

Cala Màrmols

Cala Màrmols

Caló des Moro

Caló des Moro

Cala s'Almunia

Cala s'Almunia

Tornant

Tornant cap al Far

Es Carbó

Es Carbó, en direcció a la Colònia de Sant Jordi

De Tornada

De tornada

Far del Cap de ses Salines

Far del Cap de ses Salines

Objectiu complert

Objectiu complert

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed