Entrada anterior
Atenció amb els blocs que usen el servei Contador Wap
Entrada següent
Moterus: una xarxa social per als amants de les dues rodes

Exemple del gran potencial i opcions de personalització dels blocs de BalearWeb

Peveas Espectáculos

Acab de completar un projecte web basat en el servei de blocs de BalearWeb, per a un client que es dedica a la promoció d'espectacles: Peveas Espectáculos.

Crec que és un bon exemple per mostrar el gran potencial i opcions de personalització dels blocs de BalearWeb. El bloc utilitza un domini propi i una plantilla personalitzada. També he aprofitat l'opció “Camps Personalitzats” per assignar una mini foto a cada concert i fer que aquesta mini foto il·lustri el llistat de pròxims concerts i el llistat d'historial de concerts.

Una altra peculiaritat del bloc és que totes les categories d'articles que he creat, excepte la categoria “Pàgina principal”, tenen l'opció de figurar en portada desactivada. Així puc controlar quins articles apareixen a la portada i quins no. Quan vull fer desaparèixer algun article de la portada, per substituir-lo per un altre, el que faig és llevar-lo de la categoria “Pàgina principal” i reclassificar-lo a la categoria que li correspongui, normalment a l'arxiu de noticies.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed