Entrada anterior
Exemple del gran potencial i opcions de personalització dels blocs de BalearWeb
Entrada següent
Webs i blocs per participar al Premi Web 2008?

Moterus: una xarxa social per als amants de les dues rodes

Acaba de veure la llum un projecte d'aquests que s'anomenen 2.0: moterus. Es tracta d'una xarxa social per als amants de les dues rodes. No és que jo sigui motera (no vaig en moto des de fa quasi 20 anys), però sóc amiga d'un dels autors d'aquesta iniciativa i a més m'interessen aquesta mena de projectes.

Us anim a tots a visitar la web i a promocionar-la entre tots els possibles interessats. Realment el lloc s'ho mereix, és molt atractiu i fàcil d'usar! Entre moltes altres coses, destaca l'eina per afegir-hi rutes via Google Maps. I no us perdeu el Screencast que explica com fer-ho.

Moterus

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed