Entrada anterior
Postal de Nadal: enguany l’autor és Toni Muñoz
Entrada següent
Exemple del gran potencial i opcions de personalització dels blocs de BalearWeb

Atenció amb els blocs que usen el servei Contador Wap

He vist que a una sèrie de blocs (Grosske, Lo, de Ple, Anarcoefemèrides, IB3-SALOM…) hi apareix publicitat en forma de finestretes emergents. Aquesta publicitat la posa i se'n beneficia el servei Contador Web, a través dels comptadors que els usuaris d'aquets blocs s'han instal·lat.

Aprofit per suggerir a tots els usuaris del servei Bloc de BalearWeb, una vegada més, la utilització de Google Analytics com a alternativa gratuïta sense publicitat. Les instruccions per activar aquest complement es troben a la pàgina de preguntes freqüents.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed