Entrada anterior
Postal de Nadal: enguany l’autor és Toni Muñoz
Entrada següent
Exemple del gran potencial i opcions de personalització dels blocs de BalearWeb

Atenció amb els blocs que usen el servei Contador Wap

He vist que a una sèrie de blocs (Grosske, Lo, de Ple, Anarcoefemèrides, IB3-SALOM…) hi apareix publicitat en forma de finestretes emergents. Aquesta publicitat la posa i se'n beneficia el servei Contador Web, a través dels comptadors que els usuaris d'aquets blocs s'han instal·lat.

Aprofit per suggerir a tots els usuaris del servei Bloc de BalearWeb, una vegada més, la utilització de Google Analytics com a alternativa gratuïta sense publicitat. Les instruccions per activar aquest complement es troben a la pàgina de preguntes freqüents.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

Menú