Entrada anterior
El Premi Web és notícia a l'IBIT. I tu, a què esperes a parlar-ne?
Entrada següent
Premi Web per a VIMA rentacar, SBM-XEIX i Herbari Virtual

Gran èxit de participació en el Premi Web 2006

Premi Web

Premi Web 2006

140 webs inscrites en aquesta setena edició.

Ja es pot consultar la llista de participants del Premi Web 2006 de BalearWeb. Un total de 140 webs s'han inscrit en aquesta setena edició del concurs, patrocinat per la Direcció General de Política Lingüística. El nombre d'inscrits triplica la participació assolida en l'edició anterior, superant i gairebé desbordant les expectatives dels organitzadors.

El Jurat ja ha iniciat les valoracions de les webs presentades amb l'objectiu de seleccionar les tres guanyadores. La quantitat i qualitat dels projectes concursants dificultarà molt la tasca del Jurat i resultarà impossible premiar totes les webs mereixedores de reconeixement. Per aquest motiu, els organitzadors ja es replantegen el format i nombre de premis del concurs per a pròximes edicions.

Els interessats en aportar la seva opinió sobre les pàgines concursants i sobre el concurs en general poden utilitzar el fòrum dedicat.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed