Entrada anterior
Apunta't al Premi Web: fes-ho córrer!
Entrada següent
Gran èxit de participació en el Premi Web 2006

El Premi Web és notícia a l'IBIT. I tu, a què esperes a parlar-ne?

Premi Web

Premi Web 2006

Crec que poca gent ha escoltat la meva crida a fer ressò del Premi Web. Només he vist un bloc que en parli, el de na Bel Llodrá. Imagín que ella mateixa també ha publicat la notícia a l'IBIT. Des d'aquí li vull agrair els dos escrits i el fet d'haver acceptat formar part del Jurat: GRÀCIES BEL.

Tot just queda una setmana per inscriure's al concurs. Ja hi ha un caramull de webs apuntades, inclosos alguns blocs. Però ens encantaria comptar amb la participació de més webs. Així que repeteixo la crida: Apunta't al Premi Web i fes córrer la veu! Es tracta d'una oportunitat excepcional per fer palesa l'excel·lent salut que gaudeix català a la xarxa insular.

Moltes gràcies per endavant!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed