Entrada anterior
Gran èxit de participació en el Premi Web 2006
Entrada següent
Postals de Nadal: felicita els amics per Internet

Premi Web per a VIMA rentacar, SBM-XEIX i Herbari Virtual

Premi Web

Premi Web per a VIMA rentacar, SBM-XEIX i Herbari Virtual

Prop de 100 persones assistiren al lliurament dels premis.

La nit del dissabte 25 de novembre es va celebrar la cloenda i el lliurament de guardons del Premi Web 2006 de BalearWeb. L'acte va tenir lloc a Es Baluard – Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma i comptà amb l'assistència de prop d'un centenar de persones.

El veredicte del jurat, format per Bel Llodrà, Pere Marí, Pere Quintana, Oscar Renalias, Arnau Siches i David Sintes, és el següent:

L'encarregat de lliurar els premis fou Miquel Melià, director general de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, patrocinador del concurs, i el mestre de cerimònia fou l'actor Miquel Àngel Torrens, soci de la companyia que va guanyar l'anterior edició del Premi Web: Teatre de què.

També intervingueren Ramon Sellas, director de BalearWeb, i els representants de les webs premiades, Andreu Vallbona, webmaster de VIMA rentacar, Dani Ruiz, membre de SBM-XEIX, i Joan Rita, director de l'Herbari Virtual.

Es pot trobàr àmplia informació i fotografies d'aquesta setena edició del concurs i de les anteriors a la web del Premi Web.

Som conscients que molt altres projectes es mereixien també un premi i ens sap molt greu no haver-los pogut reconèixer tal com mereixien.

Els organitzadors, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística, ja estudiam les diferents maneres d'incrementar el nombre de premis per a la propera edició, ja sigui creant categories o altres solucions.

Us recordam que disposau d'un fòrum dedicat on adreçar tots els vostres suggeriments.

Foto © Biel Perelló: Ramon Sellas (BalearWeb), Joan Rita (Herbari Virtual), Miquel Melià (Govern), Andreu Vallbona (Vima rentacar), Dani Ruiz (SBM-XEIX) i jo mateixa.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed