Entrada anterior
Gran èxit de participació en el Premi Web 2006
Entrada següent
Postals de Nadal: felicita els amics per Internet

Premi Web per a VIMA rentacar, SBM-XEIX i Herbari Virtual

Premi Web per a VIMA rentacar, SBM-XEIX i Herbari Virtual

Prop de 100 persones assistiren al lliurament dels premis.

La nit del dissabte 25 de novembre es va celebrar la cloenda i el lliurament de guardons del Premi Web 2006 de BalearWeb. L'acte va tenir lloc a Es Baluard – Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma i comptà amb l'assistència de prop d'un centenar de persones.

El veredicte del jurat, format per Bel Llodrà, Pere Marí, Pere Quintana, Oscar Renalias, Arnau Siches i David Sintes, és el següent:

L'encarregat de lliurar els premis fou Miquel Melià, director general de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, patrocinador del concurs, i el mestre de cerimònia fou l'actor Miquel Àngel Torrens, soci de la companyia que va guanyar l'anterior edició del Premi Web: Teatre de què.

També intervingueren Ramon Sellas, director de BalearWeb, i els representants de les webs premiades, Andreu Vallbona, webmaster de VIMA rentacar, Dani Ruiz, membre de SBM-XEIX, i Joan Rita, director de l'Herbari Virtual.

Es pot trobàr àmplia informació i fotografies d'aquesta setena edició del concurs i de les anteriors a la web del Premi Web.

Som conscients que molt altres projectes es mereixien també un premi i ens sap molt greu no haver-los pogut reconèixer tal com mereixien.

Els organitzadors, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística, ja estudiam les diferents maneres d'incrementar el nombre de premis per a la propera edició, ja sigui creant categories o altres solucions.

Us recordam que disposau d'un fòrum dedicat on adreçar tots els vostres suggeriments.

Foto © Biel Perelló: Ramon Sellas (BalearWeb), Joan Rita (Herbari Virtual), Miquel Melià (Govern), Andreu Vallbona (Vima rentacar), Dani Ruiz (SBM-XEIX) i jo mateixa.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

Menú