Entrada anterior
Com vaig deixar de fumar
Entrada següent
Primer aniversari del servei de blocs

Favicons per als blocs

Favicons pels blocs

M'encanten els favicons. Els trobo molt útils per facilitar la identificació de les pàgines web als llistats de bookmarks i quan es navega a base de tabs (pestanyes que s'obren en un segon pla dins de la mateixa finestra). Així que he preparat uns favicons per als blocs. Esper que us agradin.

Els usuaris que tenen una plantilla personalitzada poden crear el seus propis favicons. Existeixen molts programes per crear favicons. Jo he utilitzat el Gimp. Un cop creat l'arxiu, cal afegir-lo al conjunt d'arxius de la plantilla i modificar el header per incorporar la ruta. La línia a afegir vindria a ser una cosa així:

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed