Entrada anterior
Favicons per als blocs
Entrada següent
Més sobre el primer aniversari dels blocs

Primer aniversari del servei de blocs

El proper dia 30 de juny farà un any que vàrem inaugurar el servei Bloc de BalearWeb. Uns mesos abans, ja havíem fet un primer intent amb el sistema Movable Type però la iniciativa va fracassar pel polèmic canvi de llicencies que hi va haver en aquest programari.

Total, que l'esforç invertit en aquell primer intent es va perdre. Jo ja estava força desil·lusionada i fastiguejada amb els blocs, però en Ramon em va insistir que havíem de refer el servei amb un altre programa. Aleshores vàrem descobrir el sistema pLog, de codi lliure, i ens va engrescar molt. No obstant he d'admetre que aleshores no em podia imaginar l'èxit obtingut durant aquest primer any. Moltes gràcies a tots per la vostra participació.

També vull agrair en Sam Regis per l'explèndid article que ens ha dedicat a Bicubic, amb motiu d'aquest primer aniversari. Com diu en Ramon, ens deixa molt bé. L'article den Sam també ha sortit referenciat a Bitacoras.com

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed