Entrada anterior
Què passa quan no et renoves el carnet de conduir a temps?
Entrada següent
Favicons per als blocs

Com vaig deixar de fumar

Una de les millors decisions que he pres enguany és la de deixar de fumar. Feia dos anys que ho anava pensant i em deia: “Algun dia d'aquests hauré de deixar de fumar”. Però no trobava mai el moment oportú. Va ser el dilluns 23 de març, el dia que m'havia d'examinar de la prova pràctica per recuperar el carnet de conduir. M'ho vaig proposar en ferm: “Si no sóc capaç de deixar de fumar, com seré capaç d'aprovar l'examen”. La gent em deia: “Has triat el pitjor dia per deixar-ho”. Però no va resultar un mal dia, vaig superar la prova pràctica i l'alegria em va ajudar a mantenir-me sense fumar.

Els caramels de menta, les infusions i el footing varen ésser els meus principals aliats. Durant els primers dies vaig ésser incapaç de seure més de 5 minuts davant l'ordinador. Just era la Setmana Santa així que em vaig agafar uns dies de vacances.

No puc negar que m'hagi costat. Feia prop de 20 anys que fumava un paquet diari, però dia rere dia, l'ansietat anava minvant i l'esforç invertit em motivava per tirar endavant. Ara, tres mesos després, puc dir que el fumar ja forma part de la meva història.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed