Entrada anterior
Entrenament de 42km entorn al Cap de Ses Salines
Entrada següent
Travessia a la Platja de l'Oratori (Portals Nous)

Ultra Trail Camí de Cavalls

El passat cap de setmana, Ramon i jo vàrem estar quatre dies a Menorca per participar a l’Ultra Trail Camí de Cavalls. L’any 2012, la primera edició, ja hi vàrem prendre part, fent la Trail Costa Sud. I en aquesta segona edició, hem corregut la Costa Nord.

Com diuen a Menorca, vaig xalar moltíssim, tant del viatge i l’estada a l’illa, com de la cursa. Crec que no oblidaré mai les bones estones, ni les rialles, que compartírem amb en Pau i en Pep, en Vicenç i na Magdalena, en Tomeu i na Maria, n’Álvaro, i les dues Carolines (o les Cracks de Menorca, amb paraules d’en Roman).

De la cursa, el que més em va impressionar va ser el paisatge. Amb el bon dia que feia, la costa nord estava espectacular com mai l’havia vist: mar plana com un mirall, vegetació esplendorosa, visibilitat immillorable, núvols decoratius, ooooh!

Em venen al cap molts altres bons records: l’excel·lent organització a càrrec den Mito Bosch i el seu equip de professionals i voluntaris; haver compartit la sortida amb molts mallorquins, la majoria membres del club Sa Milana; el reagrupament casual del “comando Andratx” a l’avituallament de Tirant; el tram nocturn que vaig compartir amb en Rafa; tota la gent que vaig conèixer durant el recorregut; l’arribada a la meta després de 16h i 39 minuts de cursa; l’arribada d’en Ramon poca estona després; l’arribada d’en Vicenç; la pujada al podi per recollir el 1r Premi Veterana Femení…

Recordaré amb un sabor més agre els problemes que varen patir alguns dels meus companys, i especialment els casos d’en Pau, na Maria, en Pep i n’Álvaro, que els varen impedir aconseguir els seus objectius. Malgrat tot sé del cert que varen gaudir de l’experiència i possiblement ens retrobarem tots allà l’any que ve. Gràcies a tots i llarga vida a l’Ultra Trail Menorca CdC.

Aquí penjo algunes de les fotos que vaig fer durant el viatge. L’àlbum sencer inclou 107 fotografies.

Tomeu, Maria, Pau, Pep, Ramon i Álvaro al Port de Ciutadella

 

Amb na Maria, en Tomeu, en Ramon, en Pau i en Roman just abans de la sortida

 

Un voluntari fent el seguiment en bici al Far de Punta Nati

 

La Vall d’Algaiarens

 

Ses Fontanelles

 

En Ramon just abans d’arribar al Macar d’Alfurinet

 

En Pau, en Tomeu i en Ramon al fons, deixant el Macar d’Alfurinet

 

Cala en Calderer

 

Cala Barril

 

Cala Pregonda

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed