Entrada anterior
Ultra Trail Camí de Cavalls
Entrada següent
Entrenament per a la Marató Muntanyes d'Artà

Travessia a la Platja de l'Oratori (Portals Nous)

Natació

L'altre dia, n'Aina, el seu nebot, Rodrigo, i jo vàrem fer una travessia nedant molt recomanable. Vàrem traçar un recorregut d'anada i tornada, des de la Platja de l'Oratori, també coneguda com a platja de Portals Nous, fins a Cala Xinxell. En total 3.180 metres. Es poden veure tots els detalls de l'entrenament i un plànol del circuit al track que ha penjat n'Aina a Garmin.

Aquesta ruta la vaig descobrir a un grup de grans nedadors que segueixo amb admiració a Facebook, s'autoanomenen La secta del mar. Havia vist que neden per aquí tot sovint i em feia ganes anar a conèixer la zona. I aprofitant que en Ramon havia d'anar a Palma i li anava bé acompanyar-me i recollir-me després, n'Aina i jo vàrem programar aquesta sortida. A més vàrem tenir la sort de comptar amb la companyia d'en Rodrigo que ha vengut de Madrid a passar uns dies amb ella. A l'hora que vàrem nedar, les vuit del matí, la mar estava completament calmada i lliure de grumers, de vaixells i de motos aquàtiques. Només ens vàrem creuar amb un que anava amb una taula fent SUP (Stand Up Paddle) que em va passar molt a la vora i em va causar un bon ensurt. Havia llegit feia poc que una tintorera havia mossegat un banyista a la zona de l'Escala i vaig confondre la pala del SUP amb l'aleta d'un tauró, he, he! Res…

N'Aina es prepara per competir a un IronMan a final de mes i està molt acostumada a fer travesses llargues com aquestes. Jo crec que no havia nedat tant d'una tirada mai abans i em va agradar molt. Va ser un bon entrenament per a la travessa de 5km que m'agradaria fer d'aquí a dues setmanes.

Platja de l'Oratori i, al fons, l'Illa de Sa Torre i Cala Xinxell, fins a on vàrem nadar

Rodrigo i Aina, preparant-se per a la travessia

Aina i jo

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed