Entrada anterior
TDS – UTMB® 2022
Entrada següent
Ibiza Trail 2022

Mallorca 5000 2022

Dissabte es va celebrar la sisena edició de la Mallorca 5000 Skyrunning, una de les curses de muntanya de llarga distància més dures i tècniques que de l’illa, amb uns 65 km i quasi 5000 metres de desnivell positiu. I per tercera vegada vaig tenir la sort de poder participar-hi, completant el recorregut en 14 hores i 19 minuts, un poc més del temps que havia fet els dos anys anteriors.

En aquesta edició, hi havia bastant participació femenina i de molt nivell, però hi va haver molts abandonaments i vaig aconseguir una bona posició: la novena de l’absoluta femenina i la primera del meu grup d’edat (Veterana B). En total, entre homes i dones, hi va haver només 135 “finishers” i 55 retirats, fet que dóna una idea de la dificultat de la cursa.

En Ramon em va acompanyar a la sortida i em va esperar a l’arribada, juntament amb les meves entranyables companyes del Club Sa Milana. Va ser un dia molt llarg però molt gratificant, compartint estones amb vells i nous amics. L’únic moment dur per a mi va ser la baixada final cap a Pollença pel camí que de Fartàritx cap a Can Romí, a causa d’un núvol de moscards kamikazes que ens picaven fins i tot a través de la roba, un autèntic infern. La resta va ser una “monada”, com diuen, i segurament hi tornaré l’any que ve.

Enhorabona a tots els participants i moltes gràcies als que fan possible i animen aquest gran esdeveniment.

Entrades relacionades:

Elapsed Time Moving Time Distance Average Speed Max Speed Elevation Gain Calories Burned
14:19:20
hours
13:13:55
hours
68,58
km
12:32
min/km
1:53
min/km
4.346,00
meters
4.930
kcal

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed