Entrada anterior
TDS – UTMB® 2022

Mallorca 5000 2022

Dissabte es va celebrar la sisena edició de la Mallorca 5000 Skyrunning, una de les curses de muntanya de llarga distància més dures i tècniques que de l’illa, amb uns 65 km i quasi 5000 metres de desnivell positiu. I per tercera vegada vaig tenir la sort de poder participar-hi, completant el recorregut en 14 hores i 19 minuts, un poc més del temps que havia fet els dos anys anteriors.

En aquesta edició, hi havia bastant participació femenina i de molt nivell, però hi va haver molts abandonaments i vaig aconseguir una bona posició: la novena de l’absoluta femenina i la primera del meu grup d’edat (Veterana B). En total, entre homes i dones, hi va haver només 135 “finishers” i 55 retirats, fet que dóna una idea de la dificultat de la cursa.

En Ramon em va acompanyar a la sortida i em va esperar a l’arribada, juntament amb les meves entranyables companyes del Club Sa Milana. Va ser un dia molt llarg però molt gratificant, compartint estones amb vells i nous amics. L’únic moment dur per a mi va ser la baixada final cap a Pollença pel camí que de Fartàritx cap a Can Romí, a causa d’un núvol de moscards kamikazes que ens picaven fins i tot a través de la roba, un autèntic infern. La resta va ser una “monada”, com diuen, i segurament hi tornaré l’any que ve.

Enhorabona a tots els participants i moltes gràcies als que fan possible i animen aquest gran esdeveniment.

Entrades relacionades:

Elapsed Time Moving Time Distance Average Speed Max Speed Elevation Gain Calories Burned
14:19:20
hours
13:13:55
hours
68,58
km
12:32
min/km
1:53
min/km
4.346,00
meters
4.930
kcal

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

Menú