Entrada anterior
Chamonix Mont Blanc 2018: finishers TDS i bona companyia
Entrada següent
Indesinenter: oli d’oliva verge extra de Mallorca amb denominació d’origen

Mallorca 5000 2018

El 29 de setembre vaig participar en una de les curses més muntanyeres que es poden fer a Mallorca, la Mallorca 5000 Skyrunning 2018. Amb sortida a Sóller i arribada a Pollença, passant per l’Ofre, Sa Rateta, Na Franquesa, Massanella, Tomir,…. 65 km i 5000m de desnivell positiu.

La cursa em va anar molt molt bé, i vaig quedar en segona posició, amb un temps de 13 hores i 41 minuts, compartint podi amb les grans corredores mallorquines Marta Florit (1a) i Estefania Martí (3a).

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed