Entrada anterior
Chamonix Mont Blanc 2018: finishers TDS i bona companyia
Entrada següent
Indesinenter: oli d’oliva verge extra de Mallorca amb denominació d’origen

Mallorca 5000 2018

El 29 de setembre vaig participar en una de les curses més muntanyeres que es poden fer a Mallorca, la Mallorca 5000 Skyrunning 2018. Amb sortida a Sóller i arribada a Pollença, passant per l’Ofre, Sa Rateta, Na Franquesa, Massanella, Tomir,…. 65 km i 5000m de desnivell positiu.

La cursa em va anar molt molt bé, i vaig quedar en segona posició, amb un temps de 13 hores i 41 minuts, compartint podi amb les grans corredores mallorquines Marta Florit (1a) i Estefania Martí (3a).

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

Menú