Entrada anterior
Entrenament per la Vall d’Aran: 44km, +2.920m
Entrada següent
Un cap de setmana explorant el Montsant

Una setmana a Chamonix per sisè any consecutiu

Des de 2015, en Ramon i jo tenim el costum de viatjar la darrera setmana d’agost a Chamonix. És la setmana gran de l’Ultra Trail del Mont Blanc (UTMB) i quan en Ramon celebra el seu aniversari i sant. Ens allotjam sempre al mateix lloc, a un petita casa de fusta de l’amable família Worthington. Ens agrada tant que cada any quan ens acomiadam ja reservem per l’any següent. I aquest estiu, malgrat la incertesa que regna en tots els àmbits pel COVID-19, com que ja ho teníem reservat, ens vàrem aventurar.

Alguns anys hi hem anat a participar a les curses del UTMB (2016, 2017 i 2018). D’altres hi hem anat a entrenar el recorregut (2015 i 2019). Enguany, per fer alguna cosa nova i no allunyar-nos massa, vàrem optar per fer sortides sense passar per Suïssa ni Itàlia, i explorar més a fons la zona més propera a Chamonix, visitant llocs espectaculars, com la glacera de Le Tour amb el seu refugi Albert 1r situat a 2.707 d’alçada, el cim del Mont Buet amb 3.096 d’alçada, i la Jonction on s’uneixen les glaceres dels Bossons i Taconnaz, entre d’altres. Com que les previsions meteorològiques eren de bon temps per als primers dies, però de molta de pluja i fred per als últims, el mateix dia que vàrem arribar, ja férem la primera sortida. La pluja només ens va frenar el dissabte. Diumenge, malgrat la pluja, ens vàrem engrescar amb la roba impermeable. I per sort dilluns i dimarts el sol ja tornava a brillar.

A continuació, algunes fotos de les set sortides que vàrem fer, amb els seus respectius enllaços directes als àlbums a Facebook i als mapes i tracks a Wikiloc:

Plan Aguille, Lac Bleu, Gran Balcon Nord, i Montenvers

25/08/2020: Plan Aguille, Lac Bleu, Gran Balcon Nord, i Montenvers (Mapa / Álbum)

 

Le Tour, Aiguillette des Posettes, Col de Balme, Refuge Albert 1er

26/08/2020: Le Tour, Aiguillette des Posettes, Col de Balme, Refuge Albert 1er (Mapa / Álbum)

 

Mont Buet, 3.096 m

27/08/2020: Mont Buet, 3.096 m (Mapa / Álbum)

 

Le Brévent, Lac du Brévent, Refuge De Bellachat

28/08/2020: Le Brévent, Lac du Brévent, Refuge De Bellachat (Mapa / Álbum)

 

Les Houches - Les Contamines

30/08/2020: Les Houches – Les Contamines (Mapa / Álbum)

 

La Jonction: unió dels glaciars Bossons i Taconnaz

31/08/2020: La Jonction: unió dels glaciars Bossons i Taconnaz (Mapa / Álbum)

 

La Flégère, Grand Balcon Sud, Planpraz

01/09/2020: La Flégère, Grand Balcon Sud, Planpraz (Mapa / Álbum)

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed