Entrada anterior
Indesinenter: oli d’oliva verge extra de Mallorca amb denominació d’origen
Entrada següent
Els Bastions Marathon 2019: enamorats de la Vall de Núria

Tornant a Eivissa després de molts anys, per participar a la “3 Días Trail Ibiza”

El passat cap de setmana en Ramon i jo, juntament amb altres companys del Club Sa Milana i molts altres amics de Mallorca, vàrem passar uns dies a Eivissa per participar en la cursa per muntanya 3 Días Trail Ibiza.

Coneixíem Eivissa molt bé, perquè per donar contingut al Mapa d'EivissaWeb i publicar reportatges, fa uns anys vàrem fotografiar pràcticament tots els pobles, platges, espais naturals i llocs d'interès de l'Illa. Però feia uns 16 anys que no trepitjàvem la pitiüsa major i ha estat un retrobament amb molt valor sentimental. Llàstima no haver-hi anat amb la nostra filla, com solíem fer.

Ha estat una gran satisfacció comprovar que Eivissa no ha canviat gaire en tot aquest temps. Bona part de les zones que hem visitat conserven tot el seu encant i els nostres locals preferits continuen talment els recordaven. Les casetes de pescador i varadors de Cala Xarraca, el bar Flotante a Talamanca, Can Caus i la seva granja a Santa Gertrudis… Alguns llocs han canviat molt, com ara la cafeteria de l'Hotel Montesol, que s'ha convertit en una espai de luxe, amb una decoració espectacular que val la pena veure, encara que sigui només per fer un te.

També vàrem aprofitat per visitar alguns llocs on no hi havien estat encara: Cala Albarca, al cor dels Amunts, la zona més verge de l'illa; i la Torre des Savinar, un lloc màgic amb unes vistes impressionats des Vedrà i es Vedranell

La cursa va anar bé. Es tractava de fer tres etapes en tres dies: 10km + 48km + 10km, i els vàrem poder fer sense problemes, aconseguint els punts ITRA per al sorteig UTMB 2019. Ens va encantar el recorregut del segon i tercer dia, molt variat i entretingut. I l'organització, malgrat alguns petits detalls, va estar bé. A l'Hostal Tarba, on estàvem allotjats bona part dels corredors, ens varen tractar de forma immillorable i també va ser excel·lent el tracte dels fisioterapeutes i les dutxes a la línia de meta al Club de Campo. El més destacable, la feina dels voluntaris i els acompanyants que sempre estan allà per donar una mà als corredors. Moltes gràcies a tots els que han fet possible aquest esdeveniment, gràcies als fotògrafs per les fotos, i enhorabona als participants, especialment als “finishers” i els premiats.

3 Días Trail Ibiza

Arribant a Eivissa, amb Dalt Vila al fons

3 Días Trail Ibiza

Bar Flotante a Talamanca, ben igual que fa dues décades.

3 Días Trail Ibiza

Torre des Savinar i es Vedrà al fons

3 Días Trail Ibiza

Es Vedrà i es Vedranell

3 Días Trail Ibiza

Cala d'Albarca (Els Amunts)

3 Días Trail Ibiza

Sant Mateu d'Albarca

3 Días Trail Ibiza

Cala Xarraca

3 Dias Trail Ibiza

Sortida de la primera etapa de la cursa, nocturna

3 Dias Trail Ibiza

Durant la segona etapa de la cursa, una alegria coincidir amb en Frank

3 Dias Trail Ibiza

En Ramon concentrat durant la segona etapa de la cursa

3 Dias Trail Ibiza

Sortida de la tercera etapa de la cursa. Les dones vàrem sortir primer.

3 Dias Trail Ibiza

Corrent per Dalt Vila

3 Dias Trail Ibiza

En Ramon durant la tercera etapa amb les murades de Dalt Vila com a fons

3 Dias Trail Ibiza

Amb les nostres medalles de “finishers”

3 Dias Trail Ibiza

Illa de sa Conillera, després d'un bon dinar a Sant Antoni, com a cloenda del viatge.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed