Entrada anterior
D'Andratx a Valldemossa
Entrada següent
Resum ràpid del que he après al curs sobre Interfícies d'Usuari a Coursera.

Tenerife Blue Trail 2012

El passat dissabte, en Ramon, n'Olatz i jo vàrem córrer la Tenerife Blue Trail. La cursa en què particiàvem era la Trail de 56,4 km, que havia d'anar del Parador del Teide fins a Pinolere, amb 2.160 m de desnivell positiu i 5.708 m acumulats. La competició va començar de meravella, amb unes condicions climàtiques immillorables i molt bon ambient. El paisatge lunar de Parc natural del Teide em va impactar, així com la simpatia del personal que ens anàvem trobant a cada cruïlla, fins i tot un grup folklòric que ens dedicava cançons populars.

N'Olatz va sortir disparada, posicionant-se entre les tres primeres dones, i en Ramon i jo més tranquils, fent fotos i gaudint del paisatge. Ell i jo, tot i que no anàvem tot el temps junts, ens anàvem retrobant als avituallaments, però finalment ens vàrem distanciar. I quan portàvem poc més de 4 hores i mitja de recorregut, l'organització ens va comunicar que havia mort un corredor de 42 anys, Guàrdia Civil, i que la cursa s'havia suspès: tot plegat, una desgràcia, molt especialment la pèrdua de la vida de l'agent: que en pau descansi.

A en Ramon la mala notícia li va agafar a l'avituallament del Portillo, al quilòmetre 30, i ja no el varen deixar continuar. A mi, que anava un poc per davant, em va enganxar quan ja havia iniciat el descens cap a la Cruz del Dornajito i vaig poder continuar fins a La Caldera, igual que n'Olatz, que va anava molt bé i, com a dona, tenia moltes possibilitats de guanyar la cursa.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed