Entrada anterior
A la caça del millor nom de domini
Entrada següent
Curs oficial, online i gratuït sobre accessibilitat web

Estic fent proves amb un complement que “neteja” el codi que escrivim als posts

Estic fent proves amb un complement que “neteja” el codi que escrivim als posts, basat en el sistema Tidy. L'objectiu és evitar errors d'HTML i codi superficial que alenteix la càrrega de les pàgines. És possible que alguns usuaris detectin canvis en el format del seus escrits.

El complement es pot configurar de manera mes estricte o més suau. Intentaré trobar el punt òptim.

El complement no tan sols neteja el codi dels posts, sinó també el codi dels comentaris. Així, si tot funciona com està previst, ara podrem permetre l'ús d'algunes etiquetes html als comentaris, una petició que molts usuaris han fet, sense perill que errors en el codi que puguin fer els comentaristes ens desmuntin tota l'estructura del bloc.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed