Entrada anterior
Subscriure-us o subscriure-vos?
Entrada següent
Apunta't al Premi Web: fes-ho córrer!

Constituït el Jurat del Premi Web 2006

Premi Web

Bel Llodrà, Pere Marí, Pere Quintana, Oscar Renalias i Arnau Siches.

Ja s'ha constituït el jurat que escollirà les webs guanyadores del Premi Web 2006 de BalearWeb. Els cinc membres són: Bel Llodrà, Pere Marí, Pere Quintana, Oscar Renalias i Arnau Siches.

Bel Llodrà, nascuda i resident a Sant Llorenç des Cardassar (Mallorca), és la coordinadora de comunicació digital de la Fundació IBIT. Actualment realitza una tesi doctoral a la UOC sobre com la transferència de coneixement pot millorar la reputació corporativa. Escriu un bloc des de l'any 2003 on reflexiona sobre la construcció de la identitat digital, la gestió del coneixement, el programari social, les nocions de la web semàntica i com això es pot aplicar a la indústria turística. També té una web dedicada a la seva afició a la pintura.

Pere Marí va néixer a Eivissa però viu a Mallorca des de fa tres anys. Periodista especialitzat en societat, política i noves tecnologies, va ser el coordinador d'EivissaWeb durant els primers anys de vida del portal. Durant un temps va ser el responsable de la web del Consell d'Eivissa i Formentera i després de col·laborar amb diverses empreses vinculades a Internet ha passat a formar part de l'equip de redactors del Diario de Mallorca.

Pere Quintana, nascut a Maó, resideix actualment a Tolosa del Llenguadoc (França). Becat per l'Estat francès, elabora la seva tesi doctoral a Météo-France. Qualificat com un “físic cibernètic” al País (Andreu Manresa, 24-04-05), escriu des de l'any 2003 un bloc multilingüe sobre programari lliure, copyleft, cultura sense restriccions, política, llengua… tot convidant a la reflexió i sovint desmuntant els gran mites de la societat actual. És pioner en la utilització dels blocs a les Illes Balears i possiblement l'inventor del neologisme català “bloc”.

Oscar Renalias, nascut a Manresa, resideix a Finlàndia de forma permanent. Des de fa tres anys, forma part de la unitat de Nokia que proporciona suport i servei de desenvolupament de projectes interns per a la resta d'unitats dins la mateixa empresa. A més de liderar altres projectes, és el fundador del LifeType, programari de codi lliure per a la creació de blocs i comunitats de blocs mundialment conegut i popular, amb el qual funciona el servei Bloc de BalearWeb. És un gran moblogger i pràcticament tot el contingut del seu bloc personal, fotos incloses, és publicat amb un mòbil.

Arnau Siches, nascut i resident a Barcelona, treballa com a consultor d'accessibilitat i maquetació CSS a Capgemini. Escriu des de l'any 2004 un bloc sobre CSS, XHTML i d'altres estàndards del W3C, recurs de referència obligada per a tots els webmasters de parla catalana. Ha traduït les preguntes més freqüents sobre HTML i XHTML del W3C, l'eina HERA de SIDAR i continua treballant en altres traduccions relacionades amb l'accessibilitat a Internet. És un talentós il·lustrador i també sent interès pel llenguatge d'interfície que s'usa al projecte Mozilla: el XUL.

Més informació a:

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed