Entrada anterior
Prova de retroenllaç
Entrada següent
Subscriure-us o subscriure-vos?

Torna a estar obert el registre de nous blocs

Després d'una important actualització i millora del servei Bloc de BalearWeb, torna a estar obert registre gratuït de noves bitàcoles.

Entre les novetats incorporades destaca la possibilitat d'associar una imatge a cada autor, la qual serveix per il·lustrar els titulars que apareixen a la portada col·lectiva del servei. Destaquen també les opcions de recerca i classificació temàtica, tant dels articles, com els blocs.

Una altra de les novetats destacades és el format de les adreces dels blocs, que passa a ser de l'estil nom.balearweb.net (amb opció a domini propi tipus elmeudomini.com o elmeudomini.cat)

S'ha simplificat la personalització de plantilles, facilitant la incorporació d'una imatge i un text introductori a cada plantilla. I a més els usuaris que disposen d'uns coneixements mínims d'XHTML i CSS poden personalitzar completament el seu bloc amb un editor de plantilles en línia.

S'han incorporat alguns complements opcionals, que possibiliten la utilització de Gravatars, la moderació de comentaris, el seguiment de visites mitjançant Google Analitycs i la visualització conjunta dels comentaris recents.

A més a més s'han revisat les condicions del servei incorporant dos canvis importants. El primer és que d'ara endavant el servei s'adreça exclusivament a persones residents o originàries de les Illes Balears. I el segon canvi destacat és que en el futur només es podrà crear un bloc per persona.

BalearWeb manté una pàgina dedicada a les preguntes més freqüents sobre el servei i un fòrum específic on aclarir qualsevol dubte.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed