Entrada anterior
Com inserir una imatge personalitzada a la plantilla del teu bloc
Entrada següent
Proves amb gravatars

Com instal·lar un comptador de visites al bloc?

El servei de blocs de BalearWeb disposa d'un complement que permet utilitzar el sistema d'estadístiques Google Analytics, servei gratuït de Google que facilita informació extensa i detallada sobre el nombre de visites, ubicació geogràfica dels usuaris, procedència de les visites, etc. Per activar el complement primer cal sol·licitar un compte a Google Analytics i un cop ens l'hagin concedit, s'ha d'entrar al l'administració del bloc: Arranjaments > Google Analytics i activar el complement.

Sé que ja hi ha uns quants usuaris que han activat el complement i n'estan molt contents. La informació que facilita Google Analytics és tan detallada que fins i tot et diu, per exemple, de quin poble de Mallorca et visiten!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed