Entrada anterior
Complement opcional per moderar els comentaris del bloc
Entrada següent
Com instal·lar un comptador de visites al bloc?

Com inserir una imatge personalitzada a la plantilla del teu bloc

Per inserir una imatge personalitza a la plantilla del teu bloc, que a més a més es mostrarà a la pàgina principal i altres seccions col·lectives del servei de blocs de BalearWeb el primer que hem de fer és col·locar la imatge als àlbums del bloc. Per això entrarem a l'administració dels blocs, secció Fitxers > Afegir recurs. Després accedirem a la secció Arranjaments > Preferències de l'usuari i allà escollirem la imatge com a imatge de l'usuari. Dins de la mateixa secció de Preferències de l'usuari hem d'introduir algun text al camp que diu Biografia de l'usuari. En algunes plantilles és necessari omplir els dos camps (imatge i biografia) perquè els visualitzi la informació. Si falta la biografia o la foto, aleshores no es mostra res. En algunes plantilles basta incloure una de les dues informacions.

Si encara no has posat cap imatge al teu bloc, a què esperes?

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed