Entrada anterior
Setmana del Llibre en Català… o en Español?
Entrada següent
Què passa quan no et renoves el carnet de conduir a temps?

Corrector ortogràfic en català per al Firefox

Avui he descobert un corrector ortogràfic molt útil. Ja fa uns mesos que existeix, així que no és cap novetat. Però per si algú no el coneix encara, he pensat que valia la pena escriure unes línies per recomanar-lo. De pas, el provo aquí mateix, al bloc.

Es tracta d'una extensió del famós navegador de codi lliure Firefox anomenada SpellBound, que es complementa amb l'extensa col·lecció de diccionaris del mateix projecte Mozilla, que inclou entre altres el català, l'espanyol, l'anglès…

Me l'he instal·lat sobre la darrera versió del Firefox i sobre Windows XP i m'ha anat beníssim, en 5 minuts ha estat tot enllestit.

Estic acostumada a utilitzar correctors ortogràfics constantment, en depenc, sobretot quan escric en anglès, i abans el que feia era utilitzar qualsevol editor de text com a suport, i després fer “copiar” i “enganxar”. Ara podré corregir directament les inscripcions que faig a la base de dades de BalearWeb, els (pocs) articles que escric al bloc, els missatges que escric als fòrums, etc., etc. Total, que l'extensió aquesta em serà una gran ajuda.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed