Entrada anterior
Miquel Bauçà
Entrada següent
Corrector ortogràfic en català per al Firefox

Setmana del Llibre en Català… o en Español?

Avui, amb la família, hem anat a la Setmana del Llibre en Català. L'objectiu era motivar la nostra filla cap a la lectura i de pas donar suport als escriptors i editors en llengua catalana. Hem comprat alguns llibres i he sortit tota satisfeta, lluint la bossa de plàstic que ens han donat per ficar-hi el que hem comprat. En arribar a casa m'he adonat que la bossa que jo lluïa tota orgullosa pel carrer, pensant que feia propaganda de la Fira, no és més que un anunci d'uns 50 cm x 40 cm de CEDRO, Centro Español de Derechos Reprográficos, amb l'eslògan “No fotocopies sin permiso del autor”. Sorprenent! I jo pensant que anava fent propaganda dels llibres en català. S'ha de dir que la bossa té dues cares: a una es mostra aquest anunci i a l'altra, l'anunci de la Fira. Però no podien haver trobat un sponsor que almenys fes l'anunci en català?

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed