Entrada anterior
Plantilla del Bloc de BalearWeb adaptada al Xinès Tradicional
Entrada següent
Retratar Mallorca – Observar la Natura, per M.A. Dora

El PageRank de Google no s'actualitza des de fa 76 dies

Fa 76 dies que no es produeix cap canvi al PageRank de Google. És el període més llarg en la història de les actualitzacions del PageRank, tal com es pot veure a la llista d'actualitzacions elaborada per Bob Mutch.

Espero amb impaciència aquesta actualització per saber quin PageRank agafaran el servei de blocs de BalearWeb i els blocs allotjats. Hi ha qui diu que el PageRank ja s'ha actualitzat però encara no és visible al Toolbar de Google (crec que ni amb el plugin per al Mozilla que esmentava Jander al seu bloc), i només es pot visualitzar al Directori de webs de Google, nodrit de la base de dades del projecte dmoz.org. Si la previsió és encertada, el servei de blocs de BalearWeb obtindrà un PageRank de 6, tal com es pot veure a la categoria Sobre el web, on figura inscrita la web.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed