Entrada anterior
Les preguntes tècniques, millor fer-les al Fòrum
Entrada següent
El PageRank de Google no s'actualitza des de fa 76 dies

Plantilla del Bloc de BalearWeb adaptada al Xinès Tradicional

El programa pLog té una comunitat d'usuaris molt activa, arreu del món. Entre aquests, n'hi un bon grapat que són xinesos. Basta fer un cop d'ull al fòrum específic en llengua xinesa del pLog per comprovar-ho.

Diversos usuaris xinesos s'han interessat per les plantilles creades per BalearWeb. No tan sols per les plantilles individuals, sinó també per la plantilla del portal del servei. Per exemple, al meu àlbum podeu veure una captura de la versió adaptada al Xinès Tradicional del portal comunitari.

Les plantilles individuals, que es poden descarregar de la pàgina oficial del programa pLog, ja estaven preparades per ésser usades en qualsevol idioma. Per això no és d'estranyar trobar blocs en xinès a la xarxa que utilitzen la nostra plantilla, com ara el de wlj.

El que m'ha cridat l'atenció és que hagin aprofitat la plantilla del portal, ja que aquesta no estava preparada per funcionar en qualsevol idioma i han hagut d'adaptar-la ells mateixos al Xinès de dalt a baix.

Ens han demanat permís per penjar els arxius al fòrum del pLog i la posaran a disposició de tots els usuaris interessats sota llicència GPL.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed