Entrada anterior
TDS® – Traces des Ducs de Savoie – UTMB Mont Blanc 2023
Entrada següent
Viatge a Eivissa per fer SUP, córrer i gaudir amb els amics

Mallorca 5000 per relleus, amb n’Esther i en Ramon

Durant la nostra estada a Chamonix, el passat mes d’agost, n’Esther, en Ramon i jo vàrem decidir participar a la Mallorca 5000 per relleus, formant l’equip CHAMICS (Chamonix + Amics). I així ho vàrem fer aquest passat dissabte. En Ramon va completar el primer tram, de Sóller a Cúber, en un temps de: 4 hores i 4 minuts. Jo, el segon tram, de Cúber al Coll de sa Batalla, en un temps de 6 hores i 11 minuts. I n’Esther, el tercer tram, del Coll de sa Batalla fins a Pollença, en un temps de 4 hores i 47 minuts. En total varen ser 15 hores i 2 minuts, des de les 6:00 de la matinada fins a les 21:02 del vespre, compartint una il·lusió i també molt d’estrès 😉

Les condicions varen ser molt adverses per a tots: havia plogut i el terreny era molt relliscós. Això ens va endarrerir un poc i va implicar que n’Esther va haver de fer molts quilòmetres de nit. A més jo, just quan era a punt d’arribar al final del meu tram, vaig enganxar la punta de la sabata en una roca, i amb la inèrcia vaig caure tota plana i em vaig fer un tall al front. Per sort, duia apòsits a la motxilla i amb la inestimable ajuda d’uns corredors (en Biel Guerra i companyia), i d’un jove que casualment era allà en aquell moment per veure passar un amic, em vaig refer i vaig poder seguir corrent fins al punt de relleu on m’esperava n’Esther per començar el seu tram.

Però no tot varen ser dificultats. Les facilitats i millor moments varen venir de la mà de n’Indhira i en Mariano, i de n’Helena, na Marga, na Paula i n’Oscar. També vull donar les gràcies a en Fanals que em va animar a “estirar” en Ramon en el seu tram, a en Juanmi i na Miriam per les seves atencions, als voluntaris, membres de l’organització i en general a tots els que fan que la Mallorca 5000 sigui un gran esdeveniment. Gràcies i fins a la propera!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed