Entrada anterior
A Cala de ses Ortigues amb la família De la Cruz Alemany
Entrada següent
Recepta de tomàtigues seques amb oli

Cala d'Estellencs, Planícia, Banyalbufar, Port des Canonge i tornar

Diumenge vàrem sortir a entrenar amb na Mirri i com sol passar sempre que hi anam els tres, en Ramon i jo vàrem acabar baldats. No és que ella ens imposi cap ritme, al contrari, és encantadora i s'adapta a nosaltres. Però córrer amb ella ens motiva a esforçar-nos més. I això ens encanta.

La ruta era relativament fàcil i molt agradable, bastant ombrejada, amb terreny majorment tou i molt bones vistes. Però això sí: força llarga. En total ens varen sortir un 36 km (18 d'anada i 18 de tornada) i un desnivell positiu acumulat de 1.270 metres, i el mateix en negatiu. El punt de partida va ser la Cala d'Estellencs, pràcticament a cota zero, a les 6:30 h, i el destí el Port des Canonge també a ran de mar, passant per les Cases de Planícia, Banyalbufar i Camí de Baix o Volta des General. Com a cloenda, després de sis hores i mitja d'esforç i molta calor, un refrescant bany a la Cala amb l'agradable companyia d'en César, que hi va arribar en moto (tu sí que en saps!) i en Xisco, que venia de participar a la Cursa Popular de Sóller. Llàstima que hi hagués tanta gent i tants vaixells: essent un diumenge d'agost, no es pot esperar una altra cosa.

Un dels objectius d'aquest entrenament era memoritzar aquest tram que va ser part del recorregut de l'Ultra Mallorca Serra de Tramuntana 2012 i possiblement ho tornarà a ser. El circuit és bastant enrevessat: era la segona vegada que els tres el fèiem i, tot i així, hi ha hagut moments de dubte. Possiblement el repetirem, per acabar d'interioritzar-lo, però ja fent una ruta lineal d'Andratx a Banyalbufar, i després fent la ruta Andratx -> Valldemossa, que ja són paraules majors.

Punt de partida, Cala Estellencs, a les 6:30 h

Deixam enrere Banyalbufar, per agafar el Camí de Baix o Volta des General

Camí de Baix o Volta des General

Platja de Son Bunyola, abans d'arribar al Port des Canonge

Port des Canonge

De tornada, més a poc a poc, ens fixam en una cabana al Camí de Baix

Tornant cap a les Cases de Planícia, el preciós bosc ens protegeix

Cases de Planícia

Pins espectaculars a la Finca de Planícia

Na Mirri frissa per arribar a la Cala i banyar-se

Cala d'Estellencs, punt i final.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed