Entrada anterior
Valldemossa -> Deià -> Sóller -> Biniaraix -> Coll de l'Ofre -> Camí vell del Barranc -> Sóller
Entrada següent
Vídeo de la nevada del dia 4 de febrer de 2012 a Andratx

Sa Coma -> Es Capdellà -> Cases de Galatzó -> S'Esclop -> Sa Coma

De tant en tant, a en Ramon i a mi ens agrada sortir d'excursió des de casa, sense molta planificació i sense haver d'agafar cotxe. És una opció molt econòmica i molt… com ho diríem? Ecologista? Slow food? És molt bo obrir-se i veure món, però també és bo conèixer l'espai que t'envolta. Ja se sap que ningú pot progressar si no és conscient del seu propi entorn i cultura. I la veritat és que el lloc on vivim ens ho fa fàcil. Són incomptables les rutes que tenim tot just obrir la porta. Avui hem enfilat pel camí de sa Guixeria, en direcció a es Capdellà. Des del llogaret des Capdellà, ens hem dirigit a sa Mola de s'Esclop, passant per la finca pública des Galatzó. Les vistes són espectaculars i a més, al llarg del recorregut hi ha molts punt d'interès etnogràfic, com ara sitges de carboner i altres construccions tradicionals del món rural que han estat restaurades per l'Administració.

Quan hem arribat als peus de s'Esclop, en comptes des pujar al cim, on ja hem pujat moltes vegades, hem optat per voltejar la Mola pel seu costat nord, que és la ruta que sol seguir l'Ultra Mallorca Serra de Tramuntana. Així, si algun any ens aventurem a fer “la llarga”, ja coneixerem aquest difícil tram.

Excursió sa Coma - es Capdellà - s'Esclop
Excursió sa Coma - es Capdellà - s'Esclop
Excursió sa Coma - es Capdellà - s'Esclop
Excursió sa Coma - es Capdellà - s'Esclop
Excursió sa Coma - es Capdellà - s'Esclop
Excursió sa Coma - es Capdellà - s'Esclop
Excursió sa Coma - es Capdellà - s'Esclop

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed