Entrada anterior
Finishers de la Tui Marató de Palma 2011
Entrada següent
De sa Coma (Andratx) a s'Esclop

Sóller – Biniaraix – Coll de l'Ofre – Cúber – Font des Noguer – Canal des Embassaments – Coll des Coloms

Família

L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament d'Andratx ha portat a terme avui una de les seves habituals excursions i en Ramon i jo ens hi hem sumat. També s'hi han afegit na Mireia, n'Anthony i na Martine, a més d'un ampli grup d'andritxols. Hem tengut l'oportunitat de saludar vells coneguts i fer noves coneixences.

Guiats per n'Abilio, hem anat en autobús des d'Andratx fins a Sóller i caminant fins a Biniaraix, on alguns han fet una aturada per berenar i d'altres han iniciat l'ascensió pel llarg camí empedrat cap al Coll de l'Ofre. En Ramon i jo hem optat per fer la pujada “a ritme”, amb l'objectiu de recórrer un bon tram del que serà la Trail Mallorca Serra de Tramuntana 2012, cursa que volem córrer el mes d'abril.

El punt i hora de reagrupament acordat ha estat el pàrquing que hi ha al costat de l'embassament de Cúber a les 14:00 h. Així, en Ramon i jo hem tengut temps de recórrer la pujada fins al Coll de l'Ofre, el pla de Cúber, el camí del Canal des Embassaments, la pujada fins al Coll des Coloms i tornar abans que arribessin tots els membres del grup.

Un cop reagrupats, ens hem fet la foto de rigor i hem tornat en autobús fins a Andratx.

Ha fet molt bon dia i hem gaudit molt amb l'entrenament, les vistes i, especialment, amb les estones que hem compartit amb na Mireia, n'Anthony i na Martine, i amb la resta del grup. L'Ajuntament sol organitzar tres o quatre excursions com aquesta cada any i segurament ens apuntarem a totes els que puguem.

Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber
Excursió Sóller - Cuber

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed