Entrada anterior
ESOS LOCOS QUE CORREN: “Empiezan a correrla en la noche anterior, sueñan que trotan y a la mañana se levantan como niños en Día de Reyes”
Entrada següent
La meva 1a travessia nedant

Marató de Barcelona 2011: objectiu complert

Curses, Maratons, Viatges

Diumenge vaig participar a la Marató de Barcelona 2011, la meva segona marató, després de la de Berlín. Aquesta vegada, malauradament vaig córrer tota sola perquè en Ramon s’havia lesionat durant els entrenaments. Ell em va acompanyar a la sortida, després se’n va anar a córrer pel litoral de Barcelona, i va arribar a temps per filmar el meu pas per la Plaça de Sant Jaume i el moment en què arribava a la meta.

L’experiència ha estat molt gratificant. Feia un dia esplèndid i hi havia molta animació pels carrers.

L’organització ja ha penjat, els resultats i algunes fotos i vídeos on se’m veu córrer 🙂

Marató de Barcelona 2011

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed