Entrada anterior
Berlin Marathon 2010: sense paraules!
Entrada següent
Crònica personal de la Marató de Berlín 2010

ORL Mallorca: Grup d’Otorinolaringologia i Patologia Cervicofacial de Mallorca

Acabam de fer pública la web ORL Mallorca: Grup d'Otorinolaringologia i Patologia Cervicofacial de Mallorca. A més de desenvolupar la web, a BalearWeb ens hem fet càrrec de les fotos i els vídeos, i som els responsables de la seva visibilitat als cercadors i a les xarxes socials.

Aquest és el vídeo en la seva versió en català. També n'hi ha un en espanyol, un en anglès i un en alemany. L'objectiu principal d'aquests vídeos és mostrar als pacients que poden ser atesos en totes aquestes llengües.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed